Home | Over ons | Sabine Wolters

Over ons: Sabine Wolters

Ons team

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Sabine Wolters
“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

Als kind vond ik het al reuze interessant om te zien hoe verschillend mensen zijn en hoe het komt dat bij de een alles vanzelf lijkt te gaan en bij een ander alles zo moeizaam verloopt. Hoe doen succesvolle mensen de dingen die ze doen? Achttien jaar heb ik in het speciaal basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht en daarbij vond ik het vooral interessant om te kijken naar talenten, interesses van kinderen en merkte ik dat wanneer je uitgaat van mogelijkheden, en kinderen stimuleert om hun talenten aan te wakkeren en hun wensen uit te spreken, het leren zoveel makkelijker en leuker wordt. En zo is dat natuurlijk ook bij volwassen. Mede door trainingen die ik ondertussen volgde in persoonlijke ontwikkeling besloot ik in 2011 om voor mezelf te beginnen en mijn focus vooral te leggen op mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Inzichten te geven in hoe jij de dingen doet, zicht op jouw dromen, talenten.

Inspireren en motiveren om het allerbeste uit jezelf halen. Er is zoveel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt.

Een collega trainer zei ooit: ‘Sabine is gestopt in het onderwijs omdat ze zo van kinderen houdt’. En eigenlijk kun je wel zeggen dat dit de kern is van mijn bedrijf. Ik gun ieder kind, iedere ouder, iedere leidinggevende, eigenlijk iedereen, dat ze op een ontspannen manier ontwikkelen, uitdagingen aan durven gaan en het beste uit zichzelf én anderen halen, want…..

‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf en het beste wat je kunt geven is jezelf’.

 • "Sabine is professioneel, toegankelijk, down to earth en begaan met haar cursisten. Ze weet je te motiveren om het beste uit jezelf te halen!"

  Judith Polman
 • "Sabine is bevlogen, gepassioneerd en betrokken, ze speelt steeds goed in op wat er in het moment gebeurt. Ze is analytisch, met een sterk empatisch vermogen en weet snel tot de kern te komen, waarbij ze een veilige en prettige setting creëert".

  Dorothée Loorbach
 • "Sabine kan als geen ander precies de juiste vraag stellen die ervoor zorgt dat er inzichten ontstaan, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het beste in mezelf naar boven te halen. Ik ken maar weinig mensen die met humor en lichtheid me zo diep weten te raken".

  Ingrid Bijlmakers

Inspiratie

E-book groepsdynamiek
succesvolle teams
 • "De enige echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landen, maar in het krijgen van nieuwe ogen."

  Marcel Proust
 • "Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg."

  Tony Robbins
 • “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.”

  Nelson Mandela
 • "You must expect great things of yourself before you can do them."

  Michael Jordan
 • Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t want to.

  Richard Brandson
 • Het mooiste wat je kunt ontdekken is jezelf.

  Sabine Wolters
 • De voldoening van het leven zit in mooie momenten creëren, in het hier en nu, in contact met anderen.

  Michel Leussink
 • "If you can dream it, you can do it"

  Walt Disney

Begin met typen en druk op 'Enter' om te zoeken