Home | Over ons | Sabine Wolters

Over ons: Sabine Wolters

Ons team

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Sabine Wolters
“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

Als kind vond ik het al reuze interessant om te zien hoe verschillend mensen zijn en hoe het komt dat bij de een alles vanzelf lijkt te gaan en bij een ander alles zo moeizaam verloopt. Hoe doen succesvolle mensen de dingen die ze doen? Achttien jaar heb ik in het speciaal basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht en daarbij vond ik het vooral interessant om te kijken naar talenten, interesses van kinderen en merkte ik dat wanneer je uitgaat van mogelijkheden, en kinderen stimuleert om hun talenten aan te wakkeren en hun wensen uit te spreken, het leren zoveel makkelijker en leuker wordt. En zo is dat natuurlijk ook bij volwassen. Mede door trainingen die ik ondertussen volgde in persoonlijke ontwikkeling besloot ik in 2011 om voor mezelf te beginnen en mijn focus vooral te leggen op mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Inzichten te geven in hoe jij de dingen doet, zicht op jouw dromen, talenten.

Inspireren en motiveren om het allerbeste uit jezelf halen. Er is zoveel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt.

Een collega trainer zei ooit: ‘Sabine is gestopt in het onderwijs omdat ze zo van kinderen houdt’. En eigenlijk kun je wel zeggen dat dit de kern is van mijn bedrijf. Ik gun ieder kind, iedere ouder, iedere leidinggevende, eigenlijk iedereen, dat ze op een ontspannen manier ontwikkelen, uitdagingen aan durven gaan en het beste uit zichzelf én anderen halen, want…..

‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf en het beste wat je kunt geven is jezelf’.

 • "Sabine is professioneel, toegankelijk, down to earth en begaan met haar cursisten. Ze weet je te motiveren om het beste uit jezelf te halen!"

  Judith Polman
 • "Sabine is bevlogen, gepassioneerd en betrokken, ze speelt steeds goed in op wat er in het moment gebeurt. Ze is analytisch, met een sterk empatisch vermogen en weet snel tot de kern te komen, waarbij ze een veilige en prettige setting creëert".

  Dorothée Loorbach
 • "Sabine kan als geen ander precies de juiste vraag stellen die ervoor zorgt dat er inzichten ontstaan, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het beste in mezelf naar boven te halen. Ik ken maar weinig mensen die met humor en lichtheid me zo diep weten te raken".

  Ingrid Bijlmakers
 • Eerlijk, open, vol humor, met rauwe randjes en soms ook oncomfortabel. Maar uiteindelijk is alles in magische balans. Dank jullie wel voor de magie van vrouwen.   En Sabine en Ingrid, dank jullie wel voor de gereedschapskist. De set is in gebruik genomen. Het stof is eraf. Ik ben na deze week klaar om het gereedschap verder te gebruiken om te bouwen aan mijn onderneming. Het wordt magisch!

  Fiona van Lingen
 • "Met een rugzak vol tools, wijze woorden en de inspiratie om verder te groeien en te bouwen ga ik terug naar wal. Hoe mooi en fijn dat jullie elkaar aanvullen, inspelen op wat er leeft in de groep en een houvast en flow creëren door de ochtendsessies. Toegankelijk, vrij, ruimte voor iedereen en een plaats voor alles. Ik kan iedereen aanraden om met jullie op reis te gaan! Dankbaar en nog verder sudderend vervolg ik mijn pad. Nog heel veel plezier op het prachtige, magische Schier. Till we meet again 😊"

  Astrid Mikkers
 • ‘Dankbaar kijk ik terug op een proces waar Sabine met veel respect, geduld en kennis mij heeft ondersteunt bij het zetten van de nodige stappen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Doormiddel van verschillende werkvormen heb ik in een ontspannen sfeer mogen werken aan mijn persoonlijke doelen.  Altijd weer verrassend, verdiepend en verhelderend: ‘waar sta ik nu en wat zou ik willen bereiken’.  De gesprekstechnieken die Sabine toepast hebben mij geholpen in het onderzoeken en reflecteren op mijn persoonlijke doelen, een waardevolle ervaring, van wens naar realisatie’. 

  Emilia Hof Basisschooldirecteur IKC De Kiem

Inspiratie

E-book groepsdynamiek
succesvolle teams
 • "De enige echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landen, maar in het krijgen van nieuwe ogen."

  Marcel Proust
 • Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t want to.

  Richard Brandson
 • “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.”

  Nelson Mandela
 • "You must expect great things of yourself before you can do them."

  Michael Jordan
 • "If you can dream it, you can do it"

  Walt Disney
 • Het mooiste wat je kunt ontdekken is jezelf.

  Sabine Wolters
 • "Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg."

  Tony Robbins
 • De voldoening van het leven zit in mooie momenten creëren, in het hier en nu, in contact met anderen.

  Michel Leussink

Start typing and press Enter to search