Home | NLP Compass Practitioner

NLP Compass Practitioner

Je bent nieuwsgierig en daagt jezelf graag uit om verder te groeien. Je wilt het leven nog meer beleven. Je staat te popelen om jezelf nog meer te ontdekken en leiderschap te nemen.

Je wilt nog meer leren hoe communicatie je daarbij kan helpen, voor jezelf en richting anderen.

Met onze NLP Compass Practitioner maak je een fantastische stap in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. 

Deze persoonlijk leiderschapstraining is ook zeer geschikt als zakelijke training, bijvoorbeeld voor mensen die met mensen werken zoals leerkrachten, leidinggevenden, directeuren, ondernemers etc. Want mensen begeleiden en leiding geven kan alleen als je het ook kunt nemen.

Neem leiding over je eigen leven en doelen

Wil je een grote stap maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is de 13-daagse NLP-Compass Practitioner een geweldige keus. Deze 13 dagen zijn verspreid over een half jaar. Tijdens deze unieke NLP-Compass training leer je hoe communicatie werkt en hoe jij en anderen dat doen. Je ontdekt welke overtuigingen helpend voor je zijn, welke je beperken en hoe je deze, als jij dat wilt, kunt veranderen. Je leert leiding te nemen over je eigen leven en je eigen doelen, zodat je jouw doelen makkelijker bereikt. Naast kennisoverdracht is er vooral veel tijd om te ervaren, zodat je het geleerde van de NLP training gelijk toe kunt en leert passen.

Mensen ervaren, vaak al tijdens de training, dat ze veel zelfverzekerder in het leven staan. Communiceren beter met anderen én ook met zichzelf, waardoor ze hun emoties en beslissingen beter kunnen sturen en meer in hun kracht gaan staan. De NLP Compass Practitioner is bruikbaar in elke context van je leven. Of het nou gaat om privésituaties, werk, bij vrienden, familie of gewoon op straat. Uiteindelijk neem je jezelf overal mee naar toe.

Uniek in onze NLP Practitioner is de toevoeging van onze eigen ontwikkelde Compassmethodiek. Hierin ontdek je wat jouw drijfveren zijn, jouw eigen unieke Compass. Waar wil jij in jouw leven aandacht aan geven? Wat wil je zien, doen en beleven in jouw leven?

We geloven echt dat dit een gouden combi is.
De kracht van NLP is makkelijk leren communiceren, de regie over je eigen leven nemen en daardoor optimaal jouw doelen en wensen realiseren. De kracht van Compass is dat je super helder hebt wat precies belangrijk is in jouw leven.
Door deze combi weet je wat je wilt én kun je dit veel makkelijker bereiken.

De training

Deze  NLP training bestaat uit

 • 5 blokken van 2 dagen,
 • twee keer een aansluitend avondprogramma,
 • een follow-up day.

Tussen de blokken zit ongeveer een maand. Zo is er genoeg tijd om het geleerde te laten bezinken, te oefenen en toe te passen. Tussen de blokken vindt minimaal een intervisiemoment (dagdeel) plaats waarin je met andere cursisten oefent en ervaringen uitwisselt. Na de training vindt nog een terugkomdag plaats voor de totale groep.

Gedurende de opleiding krijg je van ons video’s en opdrachten die je thuis kunt bekijken en maken. Zo ben je ook tijdens de tussenliggende weken actief met de training bezig. Hiervoor kun je rekening houden met ongeveer 4 uur per week.
In onze trainingen werken we bewust met kleine groepen, maximaal 12 deelnemers. Hierdoor is er optimaal aandacht voor het groeiproces van iedere deelnemer.

Er is voor iedere deelnemer aandacht tussendoor, een persoonlijke eindevaluatie en een individueel afrondend gesprek met tips en speerpunten voor na de training.

De training wordt gegeven door twee internationaal gecertificeerde trainers en is geheel conform de certificeringseisen van NVNLP. Aan het eind van de opleiding ontvang jij het internationaal erkende NLP Practitioner certificaat.

Investering
€ 3.500,- (inclusief koffie/thee/lunch/manual)

Tijden
9.30 – 17.30 uur

Onze trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over deze training zeggen.

 • "Super training! Cadeautje die ik iedereen gun."

  Wendy Ophuis
 • "Bedankt voor deze fantastische stap in mijn leven en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen!!"

  Herbert van Brussel
 • "Deze training was een geweldige leerzame reis door mijn onbewustzijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij nog meer bewuster ben van wie ik ben en wie ik wil zijn. Toptrainers Sabine en Michel zijn hierbij ontzettend fijne reisleiders voor mij geweest."

  Karin Mousa
 • "NLP maakt het voor mij mogelijk om dichter bij mezelf te komen en dat maakt mij een gelukkiger mens, betere papa en een begripvolle zoon."

  Eric Kruse
 • "Ik heb fantastische dagen beleefd met fijne mensen en hele prettige trainers! NLP heeft mij heel veel gebracht. Ik heb zelfs stappen gemaakt waar ik niet op had gerekend. Ik ken mezelf nu veel beter en begrijp mezelf en anderen nu beter. Ook in mijn rouwproces stappen gemaakt. Hier had ik niet op gerekend. Echt super. Heel erg bedankt. Ik kan het iedereen aanraden!"

  Marieke Goossen
 • "Ga de training volgen bij De Trainingsboerderij. Het zal je reinigen en energie geven om je vervolg doelen te halen in je leven!"

  Bert Slot
 • "NLP = prachtig cadeau voor jezelf in een hele fijne setting en super prettige trainers. Het traject heeft me heel veel inzichten gegeven waardoor ik voel dat ik persoonlijk gegroeid ben."

  Evelien ten Brinke
 • "De NLP Practitioner bij De Trainingsboerderij beveel ik iedereen aan. Ik heb mezelf terug gevonden en ervaren hoe ik door mijn persoonlijke groei, kan stralen als een zonnebloem in het warme zonlicht!"

  Wilma Piksen
 • "Sabine en Michel zijn zeer bekwame en betrokken trainers die je naar je doel kunnen begeleiden op een inspirerende leuke en waardevolle manier."

  Diane Ran
 • "De opleiding NLP Practitioner bij DTB heeft mij meer bewust gemaakt van mijn eigen persoon en welke stappen ik kan nemen mezelf nog verder te ontwikkelen."

  Patrick Heskamp

Start typing and press Enter to search