JOUW SCHOOL DE BAAS
Van zoekend naar magisch leiderschap

Een diepgaand en transformatief 60 dagen programma voor basisschooldirecteuren.

De basis in jouw leiderschap ben JIJ. Bij alles neem je jezelf mee, dus zorg dat jouw eigen basis staat als een huis.

Thuis bij jezelf, de rots in de branding, blijvend enthousiasme.

Kortom…. jezelf én de school de baas.

Start hier voor blijvende en duurzame verandering in jouw authentieke leiderschap.

Het gaat
over jou

Alle aandacht voor de duurzame groei van jou. Geen vaardigheidstrucjes en rollenspel over mogelijke scenario’s. Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen, jouw missie, talenten én valkuilen. Je gaat ervaren hoe je in alle situaties bij jezelf blijft en leiderschap neemt. Welke manier van leiderschap past bij jou, hoe zet je jezelf optimaal in en waar loop je juist op leeg?

Verlies je niet meer in al die zaken die van buitenaf op je af komen en die je vooral stress opleveren.

Individueel
én samen

Maximaal 10 deelnemers. Er is optimaal aandacht voor jou én het groepsproces. De lijntjes zijn kort en toegankelijk.

We werken met bewezen methodieken, gecombineerd met een traject op maat. One size fits nobody, dus er is voldoende ruimte om ook je eigen vragen in te brengen.

De trainingsdagen zijn op een relaxte plek in het groen waar je volledig in kunt checken en ontzorgd wordt.

Ervaring
in het werkveld.

De training wordt gegeven door Sabine Wolters.

20 jaar onderwijservaring.

10 jaar trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling en eigenaar van De Trainingsboerderij, hét leiderschapsinstituut van Twente.

Je ervaart in een open en veilige setting hoe jij als directeur ook op jouw school deze veilige en stabiele basis creëert.

Leiderschap vanuit je eigen wijsheid

Als er een groep mensen in het onderwijs enthousiast is én het voor de kiezen krijgt dan is het de groep directeuren. De functietitel van directeur kun je wel op je deur hangen, maar hoe ga je je nou echt die inspirerende leider voelen die je graag wilt zijn?

Jij als directeur kunt het verschil maken. Niet door te doen wat er van je verwacht wordt, wel door jezelf te kennen en de terugkerende structuur achter alles te herkennen. Leren hoe je met turbulentie omgaat zodat het enthousiasme blijft. Zelfs als je op 10 verschillende borden tegelijkertijd moet schaken.

Tijdens dit 60 dagen traject leer je geen trucjes en eindeloze theorieën.

Je gaat vooral aan de slag met jezelf. Inspirerend leiderschap gaat namelijk voor honderd procent over jezelf. Jij bent de enige aan wie je écht leiding kan geven. Andere mensen dien je. Weet je waar je het over hebt? Zeg je wat je denkt of voelt, in plaats van dat wat gewenst is? Snap je jouw mensen écht? Ben jij echt?

En het grote voordeel, deze groei als schooldirecteur gaat over jou, dus het verschil ga je merken in alle contexten van je leven.

overleg buiten

Jij kunt het verschil maken!

Er is een reden waarom succesvolle basisschooldirecteuren succesvol zijn.

Ze kennen zichzelf, ze nemen verantwoording en leiderschap én nemen de rust om te observeren en de balans te houden tussen werk en privé. Belangrijke pijlers om dit innovatieve en turbulente beroep met passie vol te blijven houden.

Het goede nieuws is dat dit gewoon te leren is. Het slechte nieuws is dat er vaak zo weinig tijd is dat veel directeuren hieraan voorbij gaan en chronische stress ervaren, met alle gevolgen van dien.

Tijdens dit 60 dagen traject levert tijd op. Structureel. Ook tijdens de training al. 
In een ontspannen en inspirerende setting.

Je krijgt energie door de training te volgen en je kunt er gelijk mee aan de slag.

Word die schoolleider waarmee je het verschil maakt, de directeur van die school zoals school bedoeld is. 

Het 60 dagen traject
Hoe ziet het eruit?

OPBOUW TRAINING

* Persoonlijke talententest

* 2 individuele gesprekken

* 6 dagen training

* 2 Q&A's

* Intervisie

* Toegang online leeromgeving

TRAININGSDAGEN

Data:

najaar 2023

Tijden:

9:30 uur - 17:30 uur

Investering

€2995,- (incl. koffie, thee, lunch en manual)

Ik plan een intake

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen over onze trainingen zeggen.

 • "Het is een ontdekkingsreis die je iedereen zou gunnen. Door deze reis te doorleven leer je jezelf zoveel beter kennen en je leert anderen beter begrijpen. Kortom één groot leerzaam cadeau!!  Voor iedereen die persoonlijke groei wil doormaken."

  Jannita Arends
 • "Een reis terug naar jezelf, naar dat wat je werkelijk bent."

  Angré van Huizen
 • "Het was een leuke en leerzame training. En aanrader voor als je zoekende bent in wat je belangrijk vindt in je leven."

  Yvonne Paf
 • "Prettige training met open mind in een omgeving vol respect en vertrouwen."

  Bertil Ensink
 • ‘Dankbaar kijk ik terug op een proces waar Sabine met veel respect, geduld en kennis mij heeft ondersteunt bij het zetten van de nodige stappen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Doormiddel van verschillende werkvormen heb ik in een ontspannen sfeer mogen werken aan mijn persoonlijke doelen. 

  Altijd weer verrassend, verdiepend en verhelderend: ‘waar sta ik nu en wat zou ik willen bereiken’. 

  De gesprekstechnieken die Sabine toepast hebben mij geholpen in het onderzoeken en reflecteren op mijn persoonlijke doelen, een waardevolle ervaring, van wens naar realisatie’. 

  Emilia Hof
 • "Deze training was een geweldige leerzame reis door mijn onbewustzijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij nog meer bewuster ben van wie ik ben en wie ik wil zijn. Toptrainers Sabine en Michel zijn hierbij ontzettend fijne reisleiders voor mij geweest."

  Karin Mousa
 • "Super training! Cadeautje die ik iedereen gun."

  Wendy Ophuis
 • "Sabine is bevlogen, gepassioneerd en betrokken, ze speelt steeds goed in op wat er in het moment gebeurt. Ze is analytisch, met een sterk empatisch vermogen en weet snel tot de kern te komen, waarbij ze een veilige en prettige setting creëert".

  Dorothée Loorbach
 • "Na de Practitioner, waar ik heb geleerd wie ik wil zijn. Een vervolg gemaakt naar, wie ben ik tijdens de Master. Welke structuur zit erachter, meer gedetailleerd kijken/ voelen naar de theorie erachter. Hierdoor nog meer begrip voor mezelf en anderen. Het heeft me gebracht dat ik mijn doelen helderder voor ogen heb en daardoor kan vertrouwen op alle leermomenten uit mijn verleden. Zo zie ik de reis van de rest van mijn leven vol vertrouwen tegemoet. En hopelijk stappen er veel mensen in."

  Nicole Klaver
 • "Sabine is professioneel, toegankelijk, down to earth en begaan met haar cursisten. Ze weet je te motiveren om het beste uit jezelf te halen!"

  Judith Polman

Start typing and press Enter to search