Home | mBIT Coach opleiding

mBIT Coach opleiding

Je werkt met mensen of met organisaties en wilt verder groeien in een coachende rol en daarin gebruik maken van de nieuwste wetenschap en integratietechnieken. Of misschien wil je gewoon weten hoe het werkt en het toepassen bij jezelf. Dan is dit de opleiding voor jou.

Volgens de nieuwste wetenschap hebben we namelijk een brein in ons hoofd, ons hart én in onze buik. Door deze uit te lijnen en beter met elkaar te laten communiceren, ontstaan echt gave dingen en zet je, als coach, anderen volledig in hun kracht, hun potentieel.

Met onze mBIT Coach opleiding maak je een fantastische stap in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling als coach.

Wat is mBraining en mBIT?

Rond 2010 brengen Grant Soosalu en Marvin Oka nieuwe neuro-wetenschappelijke feiten en oude wijsheid samen. Wetenschap heeft aangetoond dat we meerdere breinen in ons lijf hebben en dat ze allemaal eigen, unieke en specifieke functies hebben!! Deze ontdekking leidde tot mBraining (multiple Braining). Een verzamelijk van wetenschappelijke feiten gecombineerd met ervaringen en oude wijsheid.

“Maar hoe pas ik dat dan toe in mijn coachende rol?”, zou je kunnen denken. Naast het vastleggen van mBraining hebben Grant en Marvin ook een praktische set van technieken ontwikkelt, op basis van mBraining en gebruikmakend van NLP, cognitieve linguïstiek en gedragsmodellering.

Zo ontstond, naast mBraining ook mBIT; meervoudige Brein Integratie Technieken.  Het is een verzamelijk van methoden en technieken om onze breinen uit te lijnen en op elkaar af te stemmen. En jij kunt dit ook toepassen als je op een positieve manier met andere mensen werkt.

mBraining is de wetenschap achter de meerdere breinen en mBIT zijn de technieken die je helpen om de breinen uit te lijnen. Daarbij gebruik je de mBIT Toolkit en de mBIT Roadmap.

Voor wie is de mBIT Coach opleiding?

De mBIT Coach opleiding is voor iedereen die werkt met anderen en ze wil laten groeien, vanuit de kern, vanuit zichzelf.

 • Professionele Coaches;
 • Therapeuten en andere beroepen waarin de mens centraal staat;
 • Trainers, Opleiders en Docenten;
 • Leiders, Managers, Supervisors en Mentoren;

… Eigenlijk iedereen die werkt met mensen en mensen wil laten groeien vanuit de kern, mensen wil verbinden met wat echt belangrijk is. Resultaten bereiken doordat Hoofd, Hart en Buik samenwerken en uitgelijnd zijn.

Als je klanten hun leven op deze manier ervaren wordt het tijd om ze te bekrachtigen door gebruik te maken van de diep integratieve mBIT processen welke je leert gedurende de mBIT Coach training…
Na afloop van de training ben je in staat om de diepe integratie mBIT processen toe te passen en daarmee je klant (en jezelf ) te helpen een mooier, authentieker, wijzer en zinvoller leven te leiden.

Hoe ziet deze 4 daagse training er eigenlijk uit?

Tijdens de 4-daagse mBIT coach training leiden wij je op tot een volledig gecertificeerd mBIT Coach.

Tijdens de 1e dag nemen we je mee op een reis die dieper ingaat op de wetenschappelijke achtergrond in combinatie met wat ze 1000-en jaren geleden al deden en leren we je niet alleen de achtergrond maar ook een aantal technieken om je autonome zenuwstelsel te reguleren. Om dan vervolgens in dag 2, 3 en 4 op een zeer interactieve manier je de technieken te leren die je uiteindelijk in staat stellen om bij jezelf en je klanten de drie intelligenties te integreren en uit te lijnen.

Naast het behalen van de internationale certificering;

 • Krijg je diepe inzichten in hoe de verschillende hersenen een intern conflict veroorzaken en wat je eraan kunt doen;
 • Ontdek je hoe je ‘Buik’, ‘Hoofd’ en ‘Hart” brein in staat zijn om te leren en nieuwe neurale zenuwbanen kunnen groeien en hoe je ze zelf kunt ontwikkelen voor een betere intuitie en betere besluitvorming;
 • Leer je hoe je je autonome zenuwstelsel kunt uitbalanceren middels de mBIT Balanced Breathing methodiek en snel stress kunt loslaten;
 • Ben je interactief met elkaar aan het werk om het geleerde uit te proberen, te oefenen en in te slijpen, met als resultaat dat je je zelf ook verder ontwikkelt.
 • Ervaar je de nieuwste innovatieve coaching technieken om aan je vaardigheden toe te voegen.
 • En  nog zo veel meer….

Investering
€ 1395,- (inclusief koffie/thee/lunch/manual en boek)

of 1195,- tijdens de Vroege vogel korting van 200 euro tot vier weken voor aanvang van de training.

Tijden

vier dagen verdeeld over twee weken:

19, 20 september en 26, 27 september (beide op donderdag en vrijdag)

9.30 – 17.30 uur

Meld je hier aan:

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Jouw trainer:

Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over onze trainingen zeggen.

 • "De NLP Practitioner bij De Trainingsboerderij beveel ik iedereen aan. Ik heb mezelf terug gevonden en ervaren hoe ik door mijn persoonlijke groei, kan stralen als een zonnebloem in het warme zonlicht!"

  Wilma Piksen
 • "NLP = prachtig cadeau voor jezelf in een hele fijne setting en super prettige trainers. Het traject heeft me heel veel inzichten gegeven waardoor ik voel dat ik persoonlijk gegroeid ben."

  Evelien ten Brinke
 • "De opleiding NLP Practitioner bij DTB heeft mij meer bewust gemaakt van mijn eigen persoon en welke stappen ik kan nemen mezelf nog verder te ontwikkelen."

  Patrick Heskamp
 • "Super training! Cadeautje die ik iedereen gun."

  Wendy Ophuis
 • "Sabine en Michel zijn zeer bekwame en betrokken trainers die je naar je doel kunnen begeleiden op een inspirerende leuke en waardevolle manier."

  Diane Ran
 • "Deze training was een geweldige leerzame reis door mijn onbewustzijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij nog meer bewuster ben van wie ik ben en wie ik wil zijn. Toptrainers Sabine en Michel zijn hierbij ontzettend fijne reisleiders voor mij geweest."

  Karin Mousa
 • "Ik heb fantastische dagen beleefd met fijne mensen en hele prettige trainers! NLP heeft mij heel veel gebracht. Ik heb zelfs stappen gemaakt waar ik niet op had gerekend. Ik ken mezelf nu veel beter en begrijp mezelf en anderen nu beter. Ook in mijn rouwproces stappen gemaakt. Hier had ik niet op gerekend. Echt super. Heel erg bedankt. Ik kan het iedereen aanraden!"

  Marieke Goossen
 • "NLP maakt het voor mij mogelijk om dichter bij mezelf te komen en dat maakt mij een gelukkiger mens, betere papa en een begripvolle zoon."

  Eric Kruse
 • "Bedankt voor deze fantastische stap in mijn leven en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen!!"

  Herbert van Brussel
 • "Ga de training volgen bij De Trainingsboerderij. Het zal je reinigen en energie geven om je vervolg doelen te halen in je leven!"

  Bert Slot

Start typing and press Enter to search