ONDERNEMEN EN CREËREN MET ENERGIE ÉN RUST

Ontdek jouw eigen succesformule!

Hoe klinkt een retraite van 7 dagen?
Een reis waarin je je leven en missie kunt gaan transformeren naar een succesvolle manier
waarop jij je eigen regels voor jouw ideale leven en manier van ondernemen en werken bepaalt?

Tijdens deze magische week, in de vorm van een ‘workation’, werk je aan jouw missie vanuit ease and flow,
op het prachtige eiland Schiermonnikoog.

Je gaat je eigen succesformule ontdekken en (leren) creëren vanuit ontspanning en fijne energie.

Vanuit overvloed in plaats vanuit tekort.

WE DELEN ONZE SUCCESFORMULE

Wij, Sabine en Ingrid, gaan elk jaar minimaal één keer naar Schiermonnikoog om aan onze bedrijven te werken op deze prachtige, inspirerende plek.
Deze reis blijkt een belangrijk onderdeel te zijn van onze succesformule voor de groei van onszelf en onze bedrijven.

We ervaren elke keer weer, hoe belangrijk en waardevol het is om bewust tijd te maken om een langere periode af te stemmen op waar we nu staan en te onderzoeken wat onze wensen en verlangens zijn in ons leven, ons bedrijf en ons aanbod.

Deze momenten van (zelf)reflectie, sparren, uitwisselen en coaching leiden steeds weer tot diepe persoonlijke- én zakelijke inzichten en dat gunnen wij jou ook!

Wil jij ook op een rustige, prachtige en veilige plek samen met een kleine groep gelijkgestemde, ondernemende vrouwen een hele week jezelf onderdompelen?

Dat kan! We hebben het voor je geregeld!

Hoe klinkt een 7-daagse retraite op het prachtige Schiermonnikoog? 

Voel je dat het nu tijd is om qualitytime met jezelf door te brengen?  

Voel je dat deze retraite voor jou is? 

Ben je toe aan een inspirerende ‘workation’? 

We maken samen een bijzondere reis, waarbij je reflecteert op je leven en jouw missie. Tijdens deze magische week, in de vorm van een ‘workation’ ga je ervaren wat ondernemen op deze manier voor jou doet en creëer je vanuit ontspanning en fijne energie.

Ontdek jouw eigen succesformule voor de groei van jezelf en jouw ideale manier van werken!

 

Succesvol ondernemen mag

leuk, uitdagend & inspirerend zijn!

JOUW DROOMPLANNEN CREËREN VANUIT RUST

 WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een voorpret-pakket!

Een paar mooie opdrachten om je te inspireren en te prikkelen ter voorbereiding op Schier.

Een online kennismaking met de andere ondernemende vrouwen.

Van 13 t/m 20 november 2023 overnachten in villa 53 graden Noord,

een prachtig en ruim huis voor 12 personen op 150 meter van het strand.
Alle zes vrouwen krijgen een eigen tweepersoonskamer, zodat je alle ruimte en privacy hebt.

Inclusief ontbijt, lunch en diner

Er wordt ’s avonds voor ons gekookt!

Een hele week alle focus op jou, jouw business, vanuit ‘flow en ease’

 

LEKKER OP REIS TERWIJL JOUW BUSINESS GROEIT

Wat we onder andere gaan doen:

Individuele- en groepscoaching

Afstemmomenten – Meditaties – Rituelen – Stiltemomenten

Creëren – Manifesteren – (Leren) werken vanuit alignment

Omgaan met interne en externe weerstand, blokkades en sabotages

Evalueren – Reflecteren

Plezier – Elkaar inspireren – Genieten – Successen vieren 

Zien we jou op Schiermonnikoog?

Maandag 13 november tot en met maandag 20 november 2023

 

Investering:

 2.795 euro, exclusief BTW

Wil je eerst nog even met een van ons in gesprek?

Dat kan uiteraard. Neem contact met ons op. We spreken je graag.

 

Het wordt een inspirerende reis van groei en ontdekking op Schiermonnikoog

 De voorpret is begonnen!

 

Ingrid Bijlmakers en Sabine Wolters

 

Meld je hier aan:

Ik meld me aan voor november 2023
dit veld niet invullen s.v.p.

Trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Ingrid<strong>Bijlmakers</strong>
IngridBijlmakers

Wat anderen over onze trainingen zeggen.

 • "Met een rugzak vol tools, wijze woorden en de inspiratie om verder te groeien en te bouwen ga ik terug naar wal. Hoe mooi en fijn dat jullie elkaar aanvullen, inspelen op wat er leeft in de groep en een houvast en flow creëren door de ochtendsessies. Toegankelijk, vrij, ruimte voor iedereen en een plaats voor alles. Ik kan iedereen aanraden om met jullie op reis te gaan! Dankbaar en nog verder sudderend vervolg ik mijn pad. Nog heel veel plezier op het prachtige, magische Schier. Till we meet again 😊"

  Astrid Mikkers
 • Met 6 onbekende vrouwen in een huis te verblijven, ik had er ook twijfels over. Hoe het uiteindelijk bleek te zijn: je gezien voelen, je uitgenodigd te weten én het mogen uitreiken. Vanuit energie, kracht en leiderschap. Aanrader!

  Inge Morrenhof
 • Deze workation gaf mij de inspiratie en inzichten om te bouwen aan het fundament van mijn coachpraktijk. Het werd tevens een persoonlijk traject waarin ik mezelf de plek in mijn bedrijf heb gegeven. De krachtige energie van deze groep vrouwen bracht me in flow. De gezamenlijke momenten in de ochtend met tools, werkvormen en gesprekken die `Ingrid en Sabine fantastisch wisten te begeleiden gaven input voor de rest van de dag. De individuele gesprekken ondersteunden bij de vertaalslag naar ons eigen bedrijf. Met een koffer vol vragen en verwachtingen kwam ik en ik ga naar huis met inzichten en handvatten en niet te vergeten een geweldige ervaring van een persoonlijke reis met 5 krachtige meiden. Ik ben veel alleen geweest en heb me geen moment alleen gevoeld. Ingrid en Sabine, bedankt voor de reis, de waardevolle impact en de kracht die ik mezelf hier heb mogen geven. Kracht van verandering zit in jezelf. Ik heb de vrouw in mijn bedrijf ontmoet en omarmd.

  Marieke de Groot
 • Het was super inspirerend! En niks zweverigs. De maan zien we en hoe mooi om elke maand in het hier en nu te reflecteren en stappen te maken die belangrijk voor je zijn. Leuk setje jullie samen Ingrid en Sabine. Ik ga weer met mooie concrete stappen naar huis.

  Nicole Klaver
 • Eerlijk, open, vol humor, met rauwe randjes en soms ook oncomfortabel. Maar uiteindelijk is alles in magische balans. Dank jullie wel voor de magie van vrouwen.   En Sabine en Ingrid, dank jullie wel voor de gereedschapskist. De set is in gebruik genomen. Het stof is eraf. Ik ben na deze week klaar om het gereedschap verder te gebruiken om te bouwen aan mijn onderneming. Het wordt magisch!

  Fiona van Lingen
 • Deze week heeft mij laten zien dat ik altijd zo puur ben geweest. Een krachtige powervrouw die precies haar natuurlijke kompas volgt en daarmee anderen laat groeien. Deze week heeft mij een betere coach gemaakt voor mijn team. Door naar binnen te keren is er een godin naar buiten gekomen. De oervrouw in mij laat anderen groeien. Het was magisch. Ik gun iedereen dit kadootje voor Life voor zichzelf

  Jeske de Korte
 • Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven voor mijn 30e verjaardag. Wat gaaf om met vrouwen die je niet kent in een week zó te verbinden. Sabine en Ingrid zijn een topduo waar je zoveel van leert. Een week waar je de diepte in gaat, maar met ook héél veel humor. Sabine en Ingrid weten precies wat er in de groep nodig is. Het is een programma op maat. Dit recept werkt. Bedankt voor de vele inzichten. Ik zal nog heel veel aan deze week terugdenken. Lieve Sabine en Ingrid, dank jullie wel. Veel liefs van Manouk. Door deze week heb ik inspiratie gekregen welke ik in ga zetten in het beginnend ondernemen.

  Manouk ten Dam
 • Deze week heeft mij een doorbraak opgeleverd op persoonlijk en professioneel vlak. Ontregeld, verdiepend en inspirerend in de prachtige natuur van Schier. Voor wie twijfelt: stap op die boot en ga offline de confrontatie met jezelf aan in de vertrouwde handen van Sabine en Ingrid.

  Manon Ketz
 • "Ik zat een week op Schiermonnikoog, in een huisje met 6 vrouwen die ik niet kende. Toen Sabine en Ingrid besloten om een workation te organiseren heb ik geen seconde getwijfeld. Zet deze twee dames samen en je krijgt een gouden geoliede combi, net als Statler en Waldorf uit de Muppet Show. Maar dan zónder klagen en zeuren en mét heel veel goede vibes 😉 6 vrouwen gingen hier helemaal op AAN! Het werd een magische week met opperste verbinding, keiharde lachsalvo’s (ik heb in die week bijna een sixpack gekregen van het lachen), interessante inzichten, diepgaande gesprekken, magische stiltemomenten, intieme strandwandelingen en heel veel spiegels die je laten zien hoe je in het leven staat, hoe je je werk aanvliegt en waar je jezelf (en je klanten) tekort doet door jezelf niet helemaal te laten zien. Ik had gehoopt thuis te komen uit Schiermonnikoog met een werkplan voor de komende tijd, maar ik blijk iets veel belangrijkers meegenomen te hebben: het vertrouwen dat het OK is om mijn pad te herijken en een nieuwe reis aan te gaan, eigenzinnig, met mijn talenten én schaduwkanten. Ik mag Scent & Spice op mijn eigen manier blijven neerzetten, flirten met mijn aanbod, zonder onderbroek mijn podium pakken, met klotsende oksels nieuwe kansen grijpen of oude mogelijkheden loslaten. Grateful for the darkness. Grateful for the light. And everything in between.

  Nele Odeur
 • Een week onder programma klinkt doodeng. Maar màn wat een topweek was het. Want dat programma was er wel degelijk. Afgestemd op de groep, de wensen en de behoeften. Aandacht voor iedereen persoonlijk. Heerlijk eten, mooie gesprekken, confronterende en prachtige inzichten; het was iedere cent waard. Als mens groeide ik, kreeg ik vertrouwen in mezelf en durf ik weer vol goede moed de toekomst tegemoet te gaan, met alle hobbels die ik ongetwijfeld nog tegenkom. Als ondernemer gaf deze week me rust, inzicht en ongelooflijk veel tips, trics en handvatten om mijn business neer te zetten op een manier die IK wil!

  Pleun Kicken van der Aa

Start typing and press Enter to search