Home | Over ons | Korting & vergoeding

Korting & vergoeding

LET OP: vanaf 2022 is het niet meer mogelijk om belastingvoordeel te halen uit je eigen ontwikkeling. Lees hierover in het onderdeel ‘belastingvoordeel’

Per training waarmee jij investeert in je toekomst wordt er een vergoeding gevraagd, met uitzondering van de informatieavond. Er zijn mogelijkheden om de betaling in termijnen te laten plaatsvinden en daarnaast attenderen we jou graag op de mogelijkheden zijn om de trainingen (deels) vergoed te krijgen. Op deze pagina vind je alle informatie. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Besparen op kosten
Haal nog meer uit je investering in jouw toekomst en bespaar op je kosten. Je kunt op verschillende manieren goedkoper of laagdrempelig je trainingen volgen. Lees hieronder de opsomming een uitgebreide toelichting op de mogelijkheden.

Gespreid, per blok, betalen met een betalingsregeling (lagere startkosten)

Teruggave van de Belastingdienst (30 – 50 % teruggave)

Subsidieregelingen (50 – 75% subsidiemogelijkheden)

Bedrijfsregelingen

Betaalregelingen
We horen vaak van deelnemers ‘Dit moet eigenlijk iedereen doen’. Daarom willen we de drempel ook zo laag mogelijk houden. Mocht het betalen van de trainingskosten, ineens, te veel gevraagd zijn, overleg dan met ons wat er wel mogelijk is. We gunnen iedereen een training in persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei. Neem contact met ons op voor een eventuele betalingsregeling.

Belastingvoordeel (VERVALT VANAF 2022 !!)
Volg je een training bij De Trainingsboerderij en betaal je deze zelf, dan kun je de studiekosten bij je opgave inkomstenbelasting aftrekken. Dit betekent dat je al snel zo’n 36%, of meer (afhankelijk van je belastingschaal) terugkrijgt van de belasting. Dit geldt voor het totaal van alle investeringen in je studie boven de drempel van € 250,-.

Stel je volgt de Compass Practitioner van € 3500,-. Bij je belastingopgave neem je dit bedrag mee en krijg je bij de laagste belastingschaal van 36,55% een bedrag van € 1188,- terug. Je training kost dan eigenlijk nog maar € 2312,-. Zit je in een hogere belastingschaal dan kan deze korting flink oplopen.

Berekening van teruggave: € 3500,- minus de drempel van € 250 = € 3250,-. 36,55% hiervan is € 1187,88 Wil je meer informatie? Kijk hier op de website van de belastingdienst.

Subsidies
Voor startende ondernemers en ZZP’ers en voor het MKB zijn interessante vergoedingsregelingen en subsidies beschikbaar via de Provincie Overijssel en de Kamer van Koophandel. Ook andere provincies bieden vaak vergelijkbare mogelijkheden.
Op deze pagina staan de actuele subsidiemogelijkheden van de provincie overijsssel

Bedrijfsvergoedingen
Steeds meer bedrijven zien het voordeel van medewerkers die zichzelf blijven ontwikkelen. Wij geloven ook dat een organisatie alleen kan doorgroeien als de eigen mensen ook blijven groeien.
Lees hier 7 reden waarom het interessant is om voor een organisatie trainingen te volgen bij De Trainingsboerderij.

Wil je als bedrijf meerdere mensen op training sturen of werken aan een groeiplan voor je eigen medewerkers, neem dan contact op met Michel Leussink. Hij kan je helpen om nog meer uit de trainingen te halen voor je eigen organisatie.

Vrijgesteld van BTW
De Trainingsboerderij is CRKBO geregistreerd waardoor onze trainingen vrijgesteld zijn van BTW.

Ons team

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over deze training zeggen.

 • "Een training die me inzichten heeft gegeven in mijn manier van communiceren, in alle opzichten. En hierbij ook tools mee gegeven om een goed gesprek te kunnen realiseren of te begrijpen. Daarnaast kijk je naar jezelf en sta je stil wat je graag zou willen bereiken, wat is je doel en / of missie, bijzonder te ervaren door middel van opdrachten wat dat met je doet en wat je daardoor in gaat zien. Heel helpende gedachten. "

  Arjanneke Berghorst
 • "Deze NLP 3 daagse was een mooie ervaring en een mooi begin in de goede richting. Bedankt Michel en Sabine voor de nieuwe inzichten! Ik hoop ooit nog een training bij jullie te kunnen volgen."

  Charlotte Rinket
 • "Een boeiende cursus met meer inzicht in jezelf en de ander."

  Rob Lentfert
 • "Deze training is aan te raden aan iedereen. Een vervolgstap in je persoonlijke ontwikkeling. Er valt nog meer te leren!"

  Willemijn Lucassen
 • "Sabine en Michel brengen in een ontspannen setting een hoger niveau in mijn communicatie."

  Evert-Jan Lemson
 • "Deze training is een echte aanrader als je met jezelf aan de slag wilt en ook durft. Het heeft me inzichten en bevestiging gegeven. De training is fijn en rustig van opbouw waardoor je echt in het ‘nu’ kunt zijn. Een mooi cadeau voor jezelf, aanrader!"

  Simone de Koeijer-Somhorst
 • "Prettige training met open mind in een omgeving vol respect en vertrouwen."

  Bertil Ensink
 • "Bijzonder goeie en professioneel opgezette training in een mooie rustgevende omgeving. Oh ja, ze hebben de beste lunch ooit!"

  Harald Lohmann
 • "Een onwijs gave inspirerende training die veel zelfinzichten meegeeft. Aan iedereen aan te raden!"

  Margit van ’t Slot
 • "De Trainingsboerderij helpt je de ‘hobbel’ over. Je leert zelf hoe je je belemmeringen wegneemt."

  Hilde Koevoet

Start typing and press Enter to search