Home | Echte leiders

Echte Leiders

Het is tijd voor echte leiders.

Echte leiders die het goede uit de ander weten te halen. Die mensen laat groeien waardoor teams en organisaties beter presteren en daarmee een nog grotere positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen.

Je wilt graag verder groeien als Echte Leider. Je wil je leiderschap een flinke impuls geven. Je wilt als echte leider het verschil maken en met zelfvertrouwen anderen motiveren, stimuleren en inspireren.

Je wilt een betekenisvolle bijdrage leveren, het beste uit je mensen halen en je team verder laten groeien.

Waarom deze training?

Omdat we Twente en de wereld daar omheen, een mooiere plek willen maken om te wonen en te werken.

We geloven dat medewerkers, die met plezier naar het werk gaan en vanuit passie, samen mooie momenten mogen creëren, betere resultaten halen, voor de organisatie en voor zichzelf. De medewerkers maken het verschil in een organisatie en echt leiderschap maakt het verschil bij de medewerkers.

Als onze cursisten in een training bij ons zitten, verbazen ze zich over de verbinding, de samenwerking, de openheid, veiligheid en vrijheid in de groep. Iedereen maakt zijn eigen leerproces door en groeit in het bereiken van zijn eigen doelen terwijl anderen in het team daarbij helpen en ondersteunen.

Stel je eens voor dat dat ook in jouw team zou kunnen, dat er samenwerking, veiligheid en groei is. Dat er een hecht volwassen team ontstaat die verantwoordelijkheid neem en resultaten haalt. Een team dat een bijdrage levert aan zichzelf, de organisatie en de wereld om ons heen?

Dan zouden we samen de wereld een stuk mooier maken.

Training Echt Leiderschap

Tijdens deze leiderschapstraining leer je hoe je met zelfvertrouwen het beste uit een team haalt, mensen motiveert, stimuleert en inspireert zonder zelf op te branden.

Hoe laat je los en wat moet je juist vastpakken? Hoe neem je verantwoording en krijg je ook de mensen om je heen zover dat ze hun eigen verantwoording pakken? Ontdek wat er echt speelt, ook in de onderstroom, en bereik samen jullie doelen.

Welke leider wil je zijn?

Tijdens deze 6-daagse training krijg je meer inzichten in jouw stijl van leiderschap. Wat is jouw effect op anderen, welke vaardigheden kun je inzetten om invloed op anderen uit te oefenen? Waar geloof je eigenlijk in als leider en wat vindt je belangrijk. Hoe geef je vorm aan jouw eigen stijl van leiderschap, hoe groei je hierin en wie wil je zijn als leider?

Beknopte inhoud van de training

Onderwerpen die in deze training aan bod komen:

 • Talenten en drijfveren
 • Teamdynamieken a.d.h.v. verschillende groepsfases
 • Leiderschapsstijlen
 • Een team of organisatie systemisch benaderen en systemische interventies kunnen doen.
 • De kracht van taal
 • Problemen herkennen en oplossen
 • Communicatie
 • NLP

Daarnaast heb je (gratis) de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de zeil-leiderschapsdagen (Data in overleg)

Praktisch en leerzaam.

In de training wisselen we theorie en kennis af met praktisch ervaren en oefenen. Er is veel tijd voor interactie, intervisie en (zelf)reflectie. Je oefent met je eigen case, je eigen situatie in de praktijk. Tijdens de training neem je dit als uitgangspunt en tussen de blokken door oefen je het geleerde direct in de praktijk en bespreek je dit met je intervisiegroep. Je krijgt tijdens de training begeleiding van een coach.

Ben jij er klaar voor om jezelf, jouw team en jouw organisatie te laten groeien? Maak als leider het verschil!!

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die direct of indirect leiding geeft aan een team of organisatie.

Voor echte leiders die zichzelf serieus nemen en een bijdrage willen leveren aan een mooiere en betere werkomgeving waar mensen kunnen groeien en boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Voor de leider die gelooft dat een team of organisatie groeit als de medewerkers de kans krijgen om te groeien en wil je daar een bijdrage in leveren.

De training wordt gegeven door Michel Leussink.

Ben je nieuwsgierig of deze training wat voor je is of wil je een kennismaking en intake gesprek, neem contact op met Michel

Investering
€ 4000 (inclusief koffie/thee/lunch/manual)

Tijden
9.30 – 17.30 uur

Wat zit in deze training?

 • Intakegesprek
 • 6 Trainingsdagen
 • 1 zeildag
 • Heerlijk lunch
 • Koffie/thee/water/fruit
 • Manual met theorie en oefeningen
 • 2 Intervisiemomenten
 • 3 Coachafspraken (van ca 1 uur)
 • Veel aandacht in een groep van 8 a 12 deelnemers

 

 

 

Wat anderen over deze training zeggen:

Deze training helpt om begrip te hebben voor anderen en een situatie verder te brengen.

Verschaft inzicht in jezelf en je team en hoe beide kunnen groeien.

Leerzaam voor teamleiders om jouw rol nog beter neer te kunnen zetten.

Passie voor mensen en daarmee mensen verder helpen, dat is wat Michel en Sabine uitstralen en doen!

Veel inzicht in de groep met veel ah-a’s en herkenning.

Dank voor de mooie en leerzame training. Michel weet mensen het gevoel te geven dat ze zich thuis voelen om zo het beste uit zichzelf te halen.

Een waardevolle training, waarin eigen ervaringen verbonden worden met theoretische informatie. Geeft direct verbinding met de praktijk.

Start typing and press Enter to search