Home | Leiderschapstraining

Leiderschapstraining

Je wilt graag verder groeien in jouw professionele en persoonlijke leiderschap. Je wil je leiderschap een flinke impuls geven. Je wilt als leider het verschil maken en met zelfvertrouwen anderen motiveren, stimuleren en inspireren. Je gelooft, net als wij, dat leiderschap verder gaat dan de getallen en het bereiken van doelen en resultaten.

Je wilt het beste uit je mensen halen en je team verder laten groeien.

Leiderschapstraining

Tijdens deze leiderschapstraining leer je hoe je met zelfvertrouwen het beste uit een team haalt, mensen motiveert, stimuleert en inspireert zonder zelf op te branden.

Hoe laat je los en wat moet je juist vastpakken? Hoe neem je verantwoording en krijg je ook de mensen om je heen zover dat ze hun eigen verantwoording pakken? Ontdek wat er echt speelt, ook in de onderstroom, en bereik samen jullie doelen.

Welke leider wil je zijn?

Tijdens deze 6-daagse training krijg je meer inzichten in jouw stijl van leiderschap. Wat is jouw effect op anderen, welke vaardigheden kun je inzetten om invloed op anderen uit te oefenen? Waar geloof je eigenlijk in als leider en wat vindt je belangrijk. Hoe geef je vorm aan jouw eigen stijl van leiderschap, hoe groei je hierin en wie wil je zijn als leider?

Beknopte inhoud van de training

Onderwerpen die in deze training aan bod komen:

 • Talenten en drijfveren
 • Teamdynamieken a.d.h.v. verschillende groepsfases
 • Leiderschapsstijlen
 • Een team of organisatie systemisch benaderen en systemische interventies kunnen doen.
 • Motiverend taalgebruik
 • Communicatie
 • NLP

Praktisch en leerzaam.

In de training wisselen we, in een veilige setting, theorie en kennis af met praktisch ervaren en oefenen. Er is veel tijd voor interactie, intervisie en (zelf)reflectie. Je oefent met je eigen case, je eigen situatie in de praktijk. Tijdens de training neem je dit als uitgangspunt en tussen de blokken door oefen je het geleerde direct in de praktijk en bespreek je dit met je intervisiegroep. Je krijgt tijdens de training begeleiding van een coach.

Ben jij er klaar voor om jezelf, jouw team en jouw organisatie te laten groeien? Maak als leider het verschil!!

Investering
€ 2.950,- (inclusief koffie/thee/lunch/manual)

Tijden
9.30 – 17.30 uur

Onze trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over deze training zeggen.

 • "Wat een waardevolle aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling. Een zinvolle stap in een leven lang persoonlijk ontwikkelen. Top!"

  Thijs Nijhof
 • "Sabine en Michel zijn zeer bekwame en betrokken trainers die je naar je doel kunnen begeleiden op een inspirerende leuke en waardevolle manier."

  Diane Ran
 • "Dank voor jullie enthousiasme tijdens de trainingsdagen. Jullie zitten goed in de materie en weten continu goed te schakelen én te verwijzen naar onderdelen die eerder besproken zijn. Dat maakte het voor mij als luisteraar erg prettig. Ga zo door samen!"

  Jeff Benjamins
 • "Deze training heeft mij zoveel kennis over mijzelf gebracht, net alsof ik jaren in een doffe spiegel keek."

  Mark ten Bos
 • "Het is een ontdekkingsreis die je iedereen zou gunnen. Door deze reis te doorleven leer je jezelf zoveel beter kennen en je leert anderen beter begrijpen. Kortom één groot leerzaam cadeau!!  Voor iedereen die persoonlijke groei wil doormaken."

  Jannita Arends

Begin met typen en druk op 'Enter' om te zoeken