NLP Master Practitioner

Na de NLP Practitioner ben je natuurlijk enthousiast aan de slag gegaan met alles wat je hebt geleerd en waarin je bent gegroeid. Je begrijpt je eigen communicatie en die van anderen veel beter, je maakt makkelijker contact en je weet nog beter je eigen wensen te realiseren en je pad te volgen. En aan de andere kant ontdek je ook dat je meegenomen wordt door de dagelijkse beslommeringen. Je staat stil en je wilt weer verder, want je weet wat je dat allemaal brengt, toch. Start dan NU met je vervolgtraining!

Waarom de NLP Master Practitioner?

De NLP Master Practitioner is het logische vervolg op de NLP Practitioner. Na deze Master Practitioner heb je nog meer de regie over je eigen leven en jouw communicatie. Er komen veel nieuwe NLP-technieken aan bod en er zal vooral ook veel verbreding en verdieping zijn van de NLP-materie. Het effect hiervan zal wederom merkbaar zijn in alle contexten van je leven.

Tijdens de Master Practitioner maak je op een diepere laag contact met jezelf. Door contact te maken met jouw onbewuste sturingen zoals bijvoorbeeld jouw waarden en jouw identiteit zul je merken dat je authentieker, krachtiger en makkelijk door het leven gaat.Je kunt veel makkelijker onderbouwen wat je voelt, wat je belangrijk vindt,  waar je voor staat. Én snapt ook beter hoe het komt dat anderen dat anders doen. Daarnaast gaan we dieper in op het NLP coachproces. Je leert waar, wanneer en hoe je NLP-technieken effectief kunt inzetten bij jezelf en vooral ook bij anderen.

De training

De Trainingsboerderij | NLP Master PractitionerDeze 17-daagse NLP training bestaat uit 4 blokken van 3 dagen, een blok van 4 dagen en een follow-up dag. Tussen de blokken zit ongeveer een maand. Zo is er genoeg tijd om het geleerde te laten bezinken, te oefenen en toe te passen. Er bestaat, ook tussendoor, volop de mogelijkheid om samen met medecursisten te oefenen en ervaringen uit te wisselen.

De Trainingsboerderij, een unieke plek voor jouw persoonlijke ontwikkeling

In onze NLP Master Practitioner werken we bewust met kleine groepen, maximaal 12 deelnemers. Hierdoor zien we echt iedereen en is er optimaal aandacht voor het groeiproces van iedere deelnemer. We werken op onze eigen unieke locatie, een geborgen, gemoedelijke plek middenin de natuur, met volledige privacy. Een heerlijke rustige plek waar we ons samen volledig kunnen richten op jouw eigen groeiproces. Je wordt gezien, gehoord, geprikkeld en uitgedaagd.

De training wordt gegeven door twee internationaal gecertificeerde trainers en is geheel conform de certificeringseisen van NVNLP.
Aan het eind van de opleiding ontvang jij het internationaal erkende NLP Master Practitioner certificaat.

Investering
€ 2.645,-  (inclusief koffie/thee/lunch)

Extra voordeel samen met de Compass-training:
We zien dat veel cursisten naast de NLP-Master Practitioner ook de Compass-training volgen. En we geloven zelf ook dat deze twee trainingen elkaar prachtige aanvullen. Daarom hebben we een speciaal aanbod voor iedereen die beide trainingen wil volgen en een jaar lang gebruik wil maken van de verdiepingsavonden. Voor slecht € 245 extra heb je dit allemaal. Klik hier voor extra informatie.

Besparen op de investering? Lees hier hoe je dat kunt doen.

Handig om te weten, je kunt altijd vrijblijvend je plek (optie) reserveren.
Je bent in ieder geval verzekerd van een plek en kunt vrijblijvend tot vier weken voor de training kosteloos annuleren.

Reserveer hier je plek of neem een optie.


Investering
€ 2.645,-  (inclusief koffie/thee/lunch)

Waar
De Trainingsboerderij
Pruisische veldweg 220
7552 AE Hengelo (ov)

Wanneer

2019
20, 21 en 22 maart 2019 ( woe, do, vrij )
16, 17 en 18 april 2019 ( di, woe, do )
22, 23 en 24 mei 2019 ( woe, do, vrij )
26, 27 en 28 juni 2019 ( woe, do, vrij )
2, 3, 4 en 5 september 2019 ( ma, di, woe, do )

Terugkomdag: Vrijdag 18 oktober 2019