Home | NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

De NLP Master Practitioner is de logische vervolgstap na de NLP Practitioner. Het geeft een dieper en breder inzicht in jezelf, jouw communicatie en veranderingen en helpt je om deze positieve inzichten nog meer te integreren in je leven.

Uniek in onze NLP Master Practitioner is de toevoeging van onze eigen ontwikkelde methodiek Compass. Wat wil je het allerliefste doen, zien en beleven?

We geloven echt dat dit een gouden combi is, NLP én Compass.
De kracht van NLP is makkelijk leren communiceren, de regie over je eigen leven nemen en daardoor optimaal jouw doelen en wensen realiseren. De kracht van Compass is dat je super helder hebt wat precies belangrijk is in jouw leven.
Door deze combi weet je wat je wilt én kun je dit veel makkelijker bereiken.

Waarom de NLP Master Practitioner?

Je bent na de NLP Practitioner natuurlijk enthousiast aan de slag gegaan met alles wat je hebt geleerd en waarin je bent gegroeid. Je begrijpt je eigen communicatie en die van anderen veel beter, je maakt makkelijker contact en je weet nog beter je eigen wensen te realiseren en je pad te volgen. Je neemt met minder geen genoegen en wilt graag verder op je ingeslagen pad. Je wilt meer weten over NLP, het nog meer integreren bij jezelf. Het bestaande verdiepen en een bredere kennis van NLP.

Wat zit er in de Master Practitioner?

De NLP Master Practitioner is een verdieping en verbreding van je NLP-kennis en geeft je nog meer de regie over je eigen leven en op jouw communicatie. Er komen veel nieuwe NLP-technieken aan bod en het effect hiervan zal wederom merkbaar zijn in alle contexten van je leven. Tijdens de Master Practitioner maak je op een diepere laag contact met jezelf. Door contact te maken met jouw onbewuste sturingen zoals bijvoorbeeld jouw waarden en jouw identiteit zul je merken dat je authentieker, krachtiger en makkelijk door het leven gaat. Je kunt veel makkelijker onderbouwen wat je voelt, wat je belangrijk vindt, waar je voor staat. Je snapt ook beter hoe het komt dat anderen dat anders doen. Daarnaast gaan we dieper in op het NLP-coachproces. Je leert waar, wanneer en hoe je NLP-technieken effectief kunt inzetten bij jezelf en vooral ook bij anderen.

Een greep uit de onderwerpen die we in de Master Practitioner behandelen:

Verdieping:

 • We bouwen verder op de basismodellen van NLP zoals het communicatiemodel, neurologische niveaus, basis vooronderstellingen, Comfort-stretch-stress en waarneemposities.
 • In het verenigd veld ontdek je hoe modellen samenkomen en een krachtig middel worden voor probleemanalyse en oplossingen.
 • De geleerde taalpatronen van Milton en Virginia Satir (meta-taal) verdiepen we zodat je nog beter je taal in kunt zetten in contact met anderen.
 • Tijdlijn processen en systemisch werk worden herhaald en verbreed met nieuwe modellen en inzichten.
 • NLP is een methodiek die gebaseerd is op het modelleren van succesvolle mensen. Tijdens de Master Practitioner leer je de technieken achter dit modelleren. Een kijkje in de keuken van NLP. Hoe achterhaal je effectieve strategieën? Hoe integreer je het bij jezelf en hoe breng je die over op anderen?
  Verbreding:
 • De werking van ons brein en het effect daarvan op onze gedachten en dus het gedrag.
 • Metaprogramma’s: Onze diepere onbewuste sturing die voor iedereen uniek is. Wat is het en hoe kun je het gebruiken voor jezelf en anderen?
 • Hypnose en Trance doen we eigenlijk allemaal en vaker dan we denken. We zijn ons er niet zo van bewust. De positieve functie hiervan kun je goed inzetten in veranderprocessen. Wat is dat eigenlijk Hypnose en trance en hoe zet je het in?
 • Onze waarden zijn belangrijk voor onze sturing en dus ons gedrag. Wat zijn jouw belangrijkste waarden en zijn die eigenlijk wel allemaal verruimend?
 • Hoe vertel je verhalen als metaforen, zodat anderen met je meegaan of waarmee je anderen aan nieuwe inzichten helpt.
 • Met al het geleerde ben je ook in staat om anderen te coachen. Uiteraard is hier ook weer een coachmodel voor.

Deze 16-daagse NLP-training bestaat uit:

 • 5 blokken van 3 dagen,
 • 1 keer een aansluitend avondprogramma
 • een follow-up dag.

Er is voor iedere deelnemer aandacht tussendoor en een persoonlijke eindevaluatie met tips en speerpunten voor na de training.

Tussen de blokken zit ruim een maand. Zo is er genoeg tijd om het geleerde te laten bezinken, te oefenen en toe te passen. Er bestaat, ook tussendoor, volop de mogelijkheid om samen met medecursisten te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Een intervisie moment met je medecursisten is ook een onderdeel van de training.

De Trainingsboerderij, een unieke plek voor jouw persoonlijke ontwikkeling
In onze NLP Master Practitioner werken we bewust met kleine groepen, maximaal 12 deelnemers. Hierdoor zien we echt iedereen en is er optimaal aandacht voor het groeiproces van iedere deelnemer. We werken op onze eigen unieke locatie, een geborgen, gemoedelijke plek middenin de natuur, met volledige privacy. Een heerlijke rustige plek waar we ons samen volledig kunnen richten op jouw eigen groeiproces. Je wordt gezien, gehoord, geprikkeld en uitgedaagd.

De training wordt gegeven door twee internationaal gecertificeerde trainers en is geheel conform de certificeringseisen van NVNLP.
Aan het eind van de opleiding ontvang jij het internationaal erkende NLP Master Practitioner certificaat.

Investering
€ 3500 (inclusief koffie/thee/lunch/manual)

Tijden
9.30 – 17.30 uur

Onze trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over deze training zeggen.

 • "Na de Practitioner, waar ik heb geleerd wie ik wil zijn. Een vervolg gemaakt naar, wie ben ik tijdens de Master. Welke structuur zit erachter, meer gedetailleerd kijken/ voelen naar de theorie erachter. Hierdoor nog meer begrip voor mezelf en anderen. Het heeft me gebracht dat ik mijn doelen helderder voor ogen heb en daardoor kan vertrouwen op alle leermomenten uit mijn verleden. Zo zie ik de reis van de rest van mijn leven vol vertrouwen tegemoet. En hopelijk stappen er veel mensen in."

  Nicole Klaver
 • "Het is een ontdekkingsreis die je iedereen zou gunnen. Door deze reis te doorleven leer je jezelf zoveel beter kennen en je leert anderen beter begrijpen. Kortom één groot leerzaam cadeau!!  Voor iedereen die persoonlijke groei wil doormaken."

  Jannita Arends
 • "Sabine en Michel creëren een vertrouwde omgeving. Waar ik in alle rust de ruimte krijg om mijzelf op een nieuwe manier te ontmoeten. De Master Practitioner heeft mij enorm veel vrijheid gegeven en het gevoel dat alles nu mogelijk is."

  Kirsten Meijn
 • "Bij De Trainingsboerderij heb ik weer hele mooie stappen kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit gun ik iedereen!"

  Daan van Iterson
 • "Wat een waardevolle aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling. Een zinvolle stap in een leven lang persoonlijk ontwikkelen. Top!"

  Thijs Nijhof
 • "Deze training heeft mij zoveel kennis over mijzelf gebracht, net alsof ik jaren in een doffe spiegel keek."

  Mark ten Bos

Start typing and press Enter to search