Home | Contact | Eigen routebeschrijving

Onze eigen routebeschrijving

We beschikken over een eigen locatie waar wij coaching en trainingen verzorgen, de Trainingsboerderij. Weg van de drukte van de stad, in de rust van de natuur, kun je optimaal werken aan je eigen groei en ontwikkeling.
Tussen Hengelo en Enschede in het mooie Twente, goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of op de fiets via de F35. Net aan de rand van Hengelo.

Fiets
Vanuit Hengelo: Fiets over de F35, langs het spoor richting Enschede. Voorbij de sportvelden ga je rechtsaf, voor dierenarts Balk. Na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.
Vanuit Enschede; Fiets over de F35, langs het spoor richting Hengelo. Voorbij het natuurgebied (kristalbad) en dierenarts Balk, ga je linksaf de Pruisische veldweg in. Na dierenarts Balk, in de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Openbaar vervoer
Reis met de trein of bus naar Hengelo centraal station of Enschede centraal station.
Vanuit Hengelo CS: neem de bus lijn 9 naar Enschede en stap bij de halte ‘oude grensweg’ uit. Loop over het fietspad nog een stukje verder richting Enschede en neem de eerste weg rechts, je bent nu in de Pruisische veldweg. loop ongeveer 500 meter, over het spoor en voorbij dierenarts Balk. Na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.
Vanuit Enschede CS: neem de bus lijn 9 naar Hengelo en stap bij de halte ‘oude grensweg’ uit. Aan de overkant van de straat, in de andere rijrichting, zie je de Pruisische veldweg. Loop deze ongeveer 500 meter in, over het spoor en voorbij dierenarts Balk. Na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Auto

LET OP: De Pruisische veldweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf de Enschedese straat. Rij via de Kuipersdijk naar De Trainingsboerderij.

Vanuit Hengelo:

Rij naar Enschede over de Enschedesestraat. Bij de kruising met de Kuipersdijk ga je rechtsaf richting het FBK-station. In de bocht naar rechts (richting de breemarsweg) sla je linksaf de Pruisische veldweg in. Na ongeveer 500 meter, vervolg je links de Pruisische veldweg. Op het zandpad, tussen het weiland en dierenarts Balk, ga je rechts het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Vanuit Enschede:

Rij naar Hengelo over de Hengelose straat. Deze gaat over in de Enschedesestraat. Bij de kruising, met verkeerslichten, met de Kuipersdijk ga je linksaf richting het FBK-station. In de bocht naar rechts (richting de breemarsweg) sla je linksaf de Pruisische veldweg in. Na ongeveer 500 meter, vervolg je links de Pruisische veldweg. Op het zandpad, tussen het weiland en dierenarts Balk, ga je rechts het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Contactgegevens

Postadres
De Trainingsboerderij
Penninkstraat 6
7521BT Enschede

Bezoekadres
De Trainingsboerderij
Pruisische veldweg 220
7552AE Hengelo (ov)

(De laan tussen de hovenier en het weiland)

Overige informatie:
KVK: 68630530, Enschede
BTW NR: NL857526637B01

Bankrekeningnummer:
NL14 KNAB 0256 2709 37

Route
Routebeschrijving
klik hier voor Google Maps

“You must expect great things of yourself
before you can do them”

michael jordan

Start typing and press Enter to search