Vrouwelijk Leiderschap | De Trainingsboerderij

2 daagse training Vrouwelijk Leiderschap

Als vrouw hebben we geleerd om ‘ons mannetje’ te staan, alle ballen in de lucht te houden en dat gaat ons ook best nog goed af.

En toch… regelmatig luisteren we onvoldoende naar de signalen in ons lichaam en zijn we vaak uit contact met onze vrouwelijke intuïtie. Vermoeidheid, onzekerheid of lichamelijk ongemak kunnen het gevolg zijn van dit sluimerende proces. Dan zijn we het contact verloren met onszelf!

We zijn te slim voor onze eigen wijsheid

Ons hoofd weet precies wat we moeten en kunnen doen en bepaalt regelmatig onze route. En daarmee vergeten we regelmatig de wijsheid uit ons lijf in te zetten.

In deze 2 daagse training brengen we het een en ander samen. Alle bewuste kennis die je opgedaan hebt in je leven leer je nu nog veel beter in te zetten vanuit een dieper weten. Je leert de signalen van je lijf herkennen, te omarmen, leert erbij te blijven en ermee te spelen in plaats van erbij weg te gaan.

Je gaat jezelf opnieuw ontmoeten in het hier en nu, in contact met de natuur. Met een blik naar de toekomst en kennis uit het verleden. Jezelf ten volle omarmen, waardoor je veel natuurlijker in contact gaat en blijft met jezelf en anderen.

Een transformatie naar een succesvolle manier van leven, leidinggeven, coachen, trainen, ondernemen en werken vanuit je eigen vrouwelijke levensenergie.

Vrouwelijk leiderschap vanuit je eigen wijsheid

Wij vrouwen staan ons mannetje wel. Vanuit actie en doorgaan kunnen we de wereld aan. Prachtige eigenschappen en we vergeten daarbij vaak om af te stemmen met wie we werkelijk zijn. Onze vrouwelijke intuïtie gaat regelmatig verloren of wordt ondergesneeuwd.

Bewust afstemmen en luisteren naar de wijsheid in jezelf en leren van de natuur zorgt ervoor dat jouw acties en reacties uiteindelijk veel beter uitpakken. Luisteren naar je vrouwelijke intuïtie zorgt ervoor dat je al veel sneller herkent dat iets niet klopt en vraagt om een andere route. Je leert veel sneller schakelen juist door die verbinding en oerkracht in te zetten.

Ontdek de magie van de oerkracht van vrouwelijk leiderschap.

Momenten van (zelf)reflectie, sparren, uitwisselen en coaching met en door vrouwen leiden steeds weer tot diepe persoonlijke- én zakelijke inzichten en dat gunnen wij jou ook!

Wil jij ook op een rustige, inspirerende plek samen met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen twee dagen jouw vrouw zijn opnieuw leren inzetten?

Dat kan!

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen.

Voel je dat het nu tijd is om qualitytime met jezelf door te brengen?  

Voel je dat deze training voor jou is? 

Schrijf je dan in voor deze 2 daagse training Vrouwelijk Leiderschap. 

JOUW DROOMLEVEN CREËREN VANUIT VROUWELIJKE INTUÏTIE

ONTSPANNEN EN INTUÏTIEF GROEIEN MET EN DOOR VROUWEN

Wat we onder andere gaan doen:

Afstemmomenten – Meditaties – Rituelen – Stiltemomenten – Bewegen

Creëren – Manifesteren – (Leren) werken en leven vanuit alignment

Omgaan met interne en externe weerstand, blokkades en sabotages

Werken met licht en donker

Onderzoeken en uiten van verlangens

Evalueren – Reflecteren – Elkaar inspireren

De natuur als spiegel en hulpbron

Ontspannen in verbinding

Zien we jou ?

Donderdag 29 en vrijdag 30 september 2022  

Donderdag 9:30 uur – 21:30 uur

Vrijdag 9:30 uur – 17:00 uur

De Trainingsboerderij

Pruisische Veldweg 220

7552 AE Hengelo (o)

 

Investering:

€650 

Inclusief 2x lunch, 1x avondeten, koffie, thee en fruit

 

Wil je eerst nog even  in gesprek?

Dat kan uiteraard. Neem gerust contact op met Sabine. Ze spreekt je graag.

Trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters

Wat anderen over onze trainingen zeggen.

 • "Sabine is bevlogen, gepassioneerd en betrokken, ze speelt steeds goed in op wat er in het moment gebeurt. Ze is analytisch, met een sterk empatisch vermogen en weet snel tot de kern te komen, waarbij ze een veilige en prettige setting creëert".

  Dorothée Loorbach
 • "Met een rugzak vol tools, wijze woorden en de inspiratie om verder te groeien en te bouwen ga ik terug naar wal. Hoe mooi en fijn dat jullie elkaar aanvullen, inspelen op wat er leeft in de groep en een houvast en flow creëren door de ochtendsessies. Toegankelijk, vrij, ruimte voor iedereen en een plaats voor alles. Ik kan iedereen aanraden om met jullie op reis te gaan! Dankbaar en nog verder sudderend vervolg ik mijn pad. Nog heel veel plezier op het prachtige, magische Schier. Till we meet again 😊"

  Astrid Mikkers
 • "Sabine is professioneel, toegankelijk, down to earth en begaan met haar cursisten. Ze weet je te motiveren om het beste uit jezelf te halen!"

  Judith Polman
 • Eerlijk, open, vol humor, met rauwe randjes en soms ook oncomfortabel. Maar uiteindelijk is alles in magische balans. Dank jullie wel voor de magie van vrouwen.   En Sabine en Ingrid, dank jullie wel voor de gereedschapskist. De set is in gebruik genomen. Het stof is eraf. Ik ben na deze week klaar om het gereedschap verder te gebruiken om te bouwen aan mijn onderneming. Het wordt magisch!

  Fiona van Lingen
 • "Sabine kan als geen ander precies de juiste vraag stellen die ervoor zorgt dat er inzichten ontstaan, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het beste in mezelf naar boven te halen. Ik ken maar weinig mensen die met humor en lichtheid me zo diep weten te raken".

  Ingrid Bijlmakers

Begin met typen en druk op 'Enter' om te zoeken