Opnieuw in ons aanbod! Tweedaagse workshop Systemisch Werk,
in samenwerking met Erna Jans.

In onze NLP Practitioneropleiding verzorgt Erna Jans een dag Systemisch Werk. Steeds weer merken we hoeveel meerwaarde deze methodiek heeft voor de persoonlijke ontwikkeling van ons en onze cursisten. Een logische stap dus om Systemisch Werk meer aan te bieden, zeker na een geslaagde eerste keer in mei.

Misschien herken je iets in het onderstaande:

  • Steeds weer terugvallen in oude gewoontes
  • Gebrek aan zelfvertrouwen, daadkracht of initiatief
  • De heftigheid van je eigen emoties niet begrijpen
  • Teveel verantwoordelijkheidsgevoel
  • Onnodige conflicten

En eigenlijk snap je niet waarom het maar niet verandert.
Mogelijk heb je al van alles geprobeerd. En hielp dat ook een tijd(je) en dan is het er toch weer: dat vervelende gevoel of dat oude gedrag.

Systemisch werk

Met de systemische manier van kijken benader je de situatie vanuit een ander perspectief; namelijk je systeem van herkomst of vanuit een interne splitsing ten gevolge van een trauma.
Met Systemisch Werk ervaar je hoe gevoelens of problemen van nu hun oorsprong vinden in het gezin waar je opgroeide, en vaak zijn er meerdere generaties betrokken. In een opstelling maak je een beweging in de richting van een oplossing of heling van de interne splitsing. Die beweging gaat na de opstelling verder.

 

Opstellingen

Deze tweedaagse workshop staat vooral in het teken van opstellingen. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.
Door de kleine groep garanderen we de veiligheid in de groep en is er voor iedereen optimaal aandacht en ruimte voor een opstelling. Voor ieder garanderen we een opstelling naar aanleiding van een eigen vraag of verlangen. Daarnaast ben je representant in de opstelling van de andere deelnemers. We werken met familieopstelling of traumaopstelling.
Naast deze opstellingen delen we ook basiskennis over het ontstaan en het gedachtengoed van Systemisch Werk.
Hier vind je meer over de training

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *