De maan als inspiratiebron

Gebruik jij de maancyclus al om je doelen te realiseren?

Misschien  denk je….
“Serieus, DE MAAN?! Het moet niet gekker worden.”

Of misschien…

“Oh yeah, ik hou ervan”

of

“Tell me more!!”

………………………………………………

Werken en Leven met de Maan

Kennis over de maancyclus hoort wat ons betreft in jouw gereedschapskist.

 Na een zeer geslaagde eerste editie geven wij, Ingrid Bijlmakers en Sabine Wolters, deze inspirerende dag over de praktische beginselen van werken met deze inspirerende maancylus opnieuw.

 We delen op deze dag onze aanpak aan de hand van toffe werkvormen, kennis en inspiratie deze keer in het mooie Eindhoven op woensdag 12 oktober.

Hier kun je je aanmelden:

De maan inzetten als inspiratiebron

Sabine en Ingrid gebruiken al jaren de momenten van Nieuwe Maan en Volle Maan om te reflecteren op verschillende (levens)thema’s.
Klinkt zweverig.
Is het niet.

Wij gebruiken de thema’s van de maancyclus om:

 doelen en wensen te verhelderen

te reflecteren en te evalueren hoe het gaat

plannen te smeden en bij te schaven

dingen los te laten die niet werken

Elk jaar komen 12 thema’s voorbij, zoals werk, persoonlijke en professionele ontwikkeling, missie, familie, omgeving, financiën etc.

Het is voor ons zo interessant, verrassend en helpend om de cyclus van de maan bewust in te zetten, dat we ook jou hierin willen uitdagen en prikkelen.

En nu hebben we iets gaafs bedacht!


Wij nemen jou mee in een reisje rond de maan.

Op woensdag 12 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur delen wij onze aanpak aan de hand van toffe werkvormen, kennis en inspiratie.

En we duiken dan natuurlijk ook met jou in jouw eigen thema’s!

Dus als jij je aanmeldt voor deze dag, dan we willen jouw geboortedag, exacte(!) geboortetijd en -plaats weten, zodat jij die dag concreet met een paar onderwerpen aan de slag kan! (Jouw geboortegegevens kun je opvragen in jouw geboortestad.)

Meld je vooral aan als je nieuwsgierig bent naar wat de maan voor jou kan doen of als je ons een keer een dag samen aan het werk wil zien.

Lol, actie, inzichten en energie gegarandeerd 😉

Deze dag kost jou 225 euro  inclusief overheerlijke lunch en lekkers.

Ja, Ingrid neemt (natuurlijk) chocolade mee! 🙂

Heb je vragen of wil je even overleggen of deze dag iets voor jou is, mail, app of bel ons even. Dan hebben we contact.

 

Op woensdag 12 oktober zitten we precies tussen volle maan Ram en nieuwe maan Schorpioen,  we kijken samen aan welke persoonlijke thema’s jij aandacht mag besteden.
Kan je meteen aan de slag met alles wat je geleerd hebt.

Leuk als jij erbij bent.

Investering
€ 225,- (inclusief koffie/thee/lunch)

Tijden
10:00 – 17.00 uur

Locatie

Het Buitenhuys Gennep

Genneperweg 144
5644 RT Eindhoven

Meld je hier aan:

Ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.

Trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Ingrid<strong>Bijlmakers</strong>
IngridBijlmakers

Wat anderen over onze trainingen zeggen.

 • Eerlijk, open, vol humor, met rauwe randjes en soms ook oncomfortabel. Maar uiteindelijk is alles in magische balans. Dank jullie wel voor de magie van vrouwen.   En Sabine en Ingrid, dank jullie wel voor de gereedschapskist. De set is in gebruik genomen. Het stof is eraf. Ik ben na deze week klaar om het gereedschap verder te gebruiken om te bouwen aan mijn onderneming. Het wordt magisch!

  Fiona van Lingen
 • Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven voor mijn 30e verjaardag. Wat gaaf om met vrouwen die je niet kent in een week zó te verbinden. Sabine en Ingrid zijn een topduo waar je zoveel van leert. Een week waar je de diepte in gaat, maar met ook héél veel humor. Sabine en Ingrid weten precies wat er in de groep nodig is. Het is een programma op maat. Dit recept werkt. Bedankt voor de vele inzichten. Ik zal nog heel veel aan deze week terugdenken. Lieve Sabine en Ingrid, dank jullie wel. Veel liefs van Manouk. Door deze week heb ik inspiratie gekregen welke ik in ga zetten in het beginnend ondernemen.

  Manouk ten Dam
 • "Met een rugzak vol tools, wijze woorden en de inspiratie om verder te groeien en te bouwen ga ik terug naar wal. Hoe mooi en fijn dat jullie elkaar aanvullen, inspelen op wat er leeft in de groep en een houvast en flow creëren door de ochtendsessies. Toegankelijk, vrij, ruimte voor iedereen en een plaats voor alles. Ik kan iedereen aanraden om met jullie op reis te gaan! Dankbaar en nog verder sudderend vervolg ik mijn pad. Nog heel veel plezier op het prachtige, magische Schier. Till we meet again 😊"

  Astrid Mikkers
 • Deze workation gaf mij de inspiratie en inzichten om te bouwen aan het fundament van mijn coachpraktijk. Het werd tevens een persoonlijk traject waarin ik mezelf de plek in mijn bedrijf heb gegeven. De krachtige energie van deze groep vrouwen bracht me in flow. De gezamenlijke momenten in de ochtend met tools, werkvormen en gesprekken die `Ingrid en Sabine fantastisch wisten te begeleiden gaven input voor de rest van de dag. De individuele gesprekken ondersteunden bij de vertaalslag naar ons eigen bedrijf. Met een koffer vol vragen en verwachtingen kwam ik en ik ga naar huis met inzichten en handvatten en niet te vergeten een geweldige ervaring van een persoonlijke reis met 5 krachtige meiden. Ik ben veel alleen geweest en heb me geen moment alleen gevoeld. Ingrid en Sabine, bedankt voor de reis, de waardevolle impact en de kracht die ik mezelf hier heb mogen geven. Kracht van verandering zit in jezelf. Ik heb de vrouw in mijn bedrijf ontmoet en omarmd.

  Marieke de Groot
 • Het was super inspirerend! En niks zweverigs. De maan zien we en hoe mooi om elke maand in het hier en nu te reflecteren en stappen te maken die belangrijk voor je zijn. Leuk setje jullie samen Ingrid en Sabine. Ik ga weer met mooie concrete stappen naar huis.

  Nicole Klaver
 • Deze week heeft mij laten zien dat ik altijd zo puur ben geweest. Een krachtige powervrouw die precies haar natuurlijke kompas volgt en daarmee anderen laat groeien. Deze week heeft mij een betere coach gemaakt voor mijn team. Door naar binnen te keren is er een godin naar buiten gekomen. De oervrouw in mij laat anderen groeien. Het was magisch. Ik gun iedereen dit kadootje voor Life voor zichzelf

  Jeske de Korte
 • Met 6 onbekende vrouwen in een huis te verblijven, ik had er ook twijfels over. Hoe het uiteindelijk bleek te zijn: je gezien voelen, je uitgenodigd te weten én het mogen uitreiken. Vanuit energie, kracht en leiderschap. Aanrader!

  Inge Morrenhof
 • Deze week heeft mij een doorbraak opgeleverd op persoonlijk en professioneel vlak. Ontregeld, verdiepend en inspirerend in de prachtige natuur van Schier. Voor wie twijfelt: stap op die boot en ga offline de confrontatie met jezelf aan in de vertrouwde handen van Sabine en Ingrid.

  Manon Ketz
 • Een week onder programma klinkt doodeng. Maar màn wat een topweek was het. Want dat programma was er wel degelijk. Afgestemd op de groep, de wensen en de behoeften. Aandacht voor iedereen persoonlijk. Heerlijk eten, mooie gesprekken, confronterende en prachtige inzichten; het was iedere cent waard. Als mens groeide ik, kreeg ik vertrouwen in mezelf en durf ik weer vol goede moed de toekomst tegemoet te gaan, met alle hobbels die ik ongetwijfeld nog tegenkom. Als ondernemer gaf deze week me rust, inzicht en ongelooflijk veel tips, trics en handvatten om mijn business neer te zetten op een manier die IK wil!

  Pleun Kicken van der Aa
 • "Ik zat een week op Schiermonnikoog, in een huisje met 6 vrouwen die ik niet kende. Toen Sabine en Ingrid besloten om een workation te organiseren heb ik geen seconde getwijfeld. Zet deze twee dames samen en je krijgt een gouden geoliede combi, net als Statler en Waldorf uit de Muppet Show. Maar dan zónder klagen en zeuren en mét heel veel goede vibes 😉 6 vrouwen gingen hier helemaal op AAN! Het werd een magische week met opperste verbinding, keiharde lachsalvo’s (ik heb in die week bijna een sixpack gekregen van het lachen), interessante inzichten, diepgaande gesprekken, magische stiltemomenten, intieme strandwandelingen en heel veel spiegels die je laten zien hoe je in het leven staat, hoe je je werk aanvliegt en waar je jezelf (en je klanten) tekort doet door jezelf niet helemaal te laten zien. Ik had gehoopt thuis te komen uit Schiermonnikoog met een werkplan voor de komende tijd, maar ik blijk iets veel belangrijkers meegenomen te hebben: het vertrouwen dat het OK is om mijn pad te herijken en een nieuwe reis aan te gaan, eigenzinnig, met mijn talenten én schaduwkanten. Ik mag Scent & Spice op mijn eigen manier blijven neerzetten, flirten met mijn aanbod, zonder onderbroek mijn podium pakken, met klotsende oksels nieuwe kansen grijpen of oude mogelijkheden loslaten. Grateful for the darkness. Grateful for the light. And everything in between.

  Nele Odeur

Start typing and press Enter to search