Financiële regelingen

Investeren in je toekomst.

Haal nog meer uit je investering in jouw toekomst en bespaar op je kosten. Je kunt op verschillende manieren goedkoper of laagdrempelig je trainingen volgen:

  1. Korting door een combinatie van trainingen (10 a 15% goedkoper)
  2. Gespreid betalen met een betalingsregeling (lagere startkosten)
  3. Teruggave van de Belastingdienst (30 – 50 % teruggave)
  4. Subsidieregelingen (50 – 75% subsidiemogelijkheden)
  5. Bedrijfsregelingen
Wil je meer weten, neem dan even contact met ons op of lees hieronder wat het voor jou kan betekenen.

 

Korting met combinatie van trainingen

We zien dat veel cursisten kiezen voor meerdere trainingen om richting en sturing te geven en om door herhaling nog meer te halen uit dat wat je tijdens de trainingen geleerd hebt. Omdat wij ook geloven in de kracht van het combineren van de verschillende trainingen, bieden we interessante combinatiekortingen aan, zodat het nog eenvoudiger wordt om in te stappen.

Betaalregelingen

We horen vaak van deelnemers ‘Dit moet eigenlijk iedereen doen’. Daarom willen we de drempel ook zo laag mogelijk houden. In het combinatievoordeel zit daarom al een gespreide betaling. Bij je aanmelding wordt daarom gevraagd of je gebruik wilt maken van de combinatiekorting. Mocht je willen beginnen en zelf een andere betaalregeling willen voorstellen, neem dan even contact met ons op.

Belastingvoordeel

Volg je een training bij De Trainingsboerderij en betaal je deze zelf, dan kun je de studiekosten bij je opgave inkomstenbelasting aftrekken. Dit betekent dat je al snel zo’n 36%, of meer (afhankelijk van je belastingschaal) terugkrijgt van de belasting. Dit geldt voor het totaal van alle investeringen in je studie boven de drempel van € 250,-.

Stel je doet de NLP Practitioner. Dan betaal je € 2.645,-. Bij je belastingopgave neem je dit bedrag mee en krijg je bij de laagste belastingschaal van 36,55% een bedrag van € 875,- terug. Je Practitioner kost dan eigenlijk nog maar € 1.770,-. Zit je in een hogere belastingschaal dan kan deze korting flink oplopen.

(Berekening van teruggave: € 2.645,- minus de drempel van € 250 = € 2395,-. 36,55% hiervan is € 875,37)

Wil je meer informatie? Kijk dan even op de website van de belastingdienst.

Subsidies

Voor veel startende ondernemers en ZZP’ers en voor het MKB zijn interessante vergoedingsregelingen en subsidies beschikbaar via de Provincie Overijssel en de Kamer van Koophandel. Ook andere provincies bieden vaak vergelijkbare mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld even op:

Bedrijfsvergoedingen

Steeds meer bedrijven zien het voordeel van medewerkers die zichzelf blijven ontwikkelen. Wij geloven ook dat een organisatie alleen kan doorgroeien als de eigen mensen ook blijven groeien.

Wil je als bedrijf meerdere mensen op training sturen of werken aan een groeiplan voor je eigen medewerkers, neem dan even contact op met Michel. Hij kan je helpen om nog meer uit de trainingen te halen voor je eigen organisatie.

Vrijgesteld van BTW

Voor particulieren, zorg, onderwijs en overheid zijn wij vrijgesteld van BTW waardoor we de prijs laag kunnen houden. Alle prijzen op de website zijn dan ook zonder BTW. Bedrijven ontvangen een factuur aangevuld met de BTW bedragen.