Home | Coaching persoonlijk

Coaching

Je bent nieuwsgierig naar meer. Je wilt graag samen met een coach ontdekken wat er meer mogelijk is voor jou en aan persoonlijke vraagstukken werken.

Coaching

Je wilt een stap maken in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele begeleiding, privé- of werkgerelateerd. Tijdens een individueel coachtraject kijken we samen naar waar jij een stap in wilt zetten. Wat wil je wel of waar wil je juist vanaf. Samen formuleren we zo concreet mogelijk jouw doel en dit staat centraal.

Een cadeau voor jezelf, want uiteindelijk neem je jezelf voor de rest van je leven mee.

 • Wat zijn jouw valkuilen en hoe kun je jouw talenten inzetten?
 • Welke emoties en onzekerheden zitten je in de weg en hoe kun je meer de regie pakken van jouw eigen leven?
 • Wat is echt belangrijk voor jou?
 • Hoe realiseer jij je eigen jouw doelen sneller en gemakkelijker?
 • Hoe bewaar je vooral het contact met jezelf?
 • Hoe kun je in je eigen kracht staan ongeacht de situatie?

Spelen dit soort vragen bij jou en wil je daar iets mee?
Je bent van harte welkom. Wij helpen je graag om het allerbeste uit jezelf te halen, zodat er veel meer mogelijk is.
De duur van een traject is afhankelijk van wat je doel is, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Van tevoren kunnen we samen inschatten welke route het beste bij jou past.

Een gesprek duurt anderhalf uur. Tijdens deze gesprekken nemen we de tijd om te onderzoeken wat er echt speelt en gaan we aan de slag met jouw vraag. Na elke sessie kun je zelfstandig verder met vervolgstappen.

Route 1
Een coachsessie: € 225,-
In één gesprek nemen we jouw concrete vraag onder de loep. We gaan samen actief aan de slag. Je gaat de deur uit met nieuwe inzichten én vervolgstappen die je zelfstandig kunt maken.

Route 2
Drie sessies: € 595,-
Tijdens dit traject kijken we samen naar jouw doel. Waar ben je nu en waar wil je naartoe? We gaan samen actief aan de slag. Door middel van praktische oefeningen krijg je nieuwe inzichten en antwoorden. Samen bespreken we wat dit voor jou betekent. We maken een actieplan en onderzoeken wat jij kunt doen om de verandering ook daadwerkelijk te realiseren. Je krijgt concrete handvatten waar je zelfstandig mee verder kunt. Deze drie sessies kun je gedurende een half jaar plannen.

Route 3
Zes sessies: € 1095,-
Vaak hebben coachvragen een uitgebreider traject nodig, met intensievere begeleiding. Je wordt gedurende een langere periode begeleid om daadwerkelijk de stappen te zetten die jij wilt. De zes gesprekken kun je inzetten gedurende een jaar. Dat betekent dat we na de eerste sessies ook langere tijd tussen de gesprekken kunnen laten. Kans op terugval of het niet halen van jouw doelen wordt aanzienlijk kleiner. Jij bepaalt de momenten waarop je gebruik maakt van een coachsessie.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze coaches

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over deze coaches zeggen.

 • "Michel is een gepassioneerd “mensen mens” Hij is oprecht betrokken en geïnteresseerd. Hierdoor neemt hij de drempel weg om over belangrijke en soms pijnlijke zaken te praten. Dit stelt je in staat om anders naar jezelf te kijken".

  Marco Scheer
 • "Michel heeft als trainer alles scherp in de gaten. Hij luistert zorgvuldig en stelt vragen waardoor je aan het denken wordt gezet. Met heldere en duidelijke voorbeelden laat hij je de inzichten krijgen die je verder helpen, praktisch en direct toepasbaar".

  Bernard de Mari
 • "Sabine is professioneel, toegankelijk, down to earth en begaan met haar cursisten. Ze weet je te motiveren om het beste uit jezelf te halen!"

  Judith Polman
 • "Sabine is bevlogen, gepassioneerd en betrokken, ze speelt steeds goed in op wat er in het moment gebeurt. Ze is analytisch, met een sterk empatisch vermogen en weet snel tot de kern te komen, waarbij ze een veilige en prettige setting creëert".

  Dorothée Loorbach
 • "Sabine kan als geen ander precies de juiste vraag stellen die ervoor zorgt dat er inzichten ontstaan, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het beste in mezelf naar boven te halen. Ik ken maar weinig mensen die met humor en lichtheid me zo diep weten te raken".

  Ingrid Bijlmakers

Begin met typen en druk op 'Enter' om te zoeken