Home | Coaching persoonlijk

Coaching

Je bent nieuwsgierig naar meer. Je wilt graag samen met een coach ontdekken wat er meer mogelijk is voor jou en aan persoonlijke vraagstukken werken.

Coaching

Je wilt een stap maken in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele begeleiding, privé- of werkgerelateerd. Tijdens een individueel coachtraject kijken we samen naar waar jij een stap in wilt zetten. Wat wil je wel of waar wil je juist vanaf. Samen formuleren we zo concreet mogelijk jouw doel en dit staat centraal.

Een cadeau voor jezelf, want uiteindelijk neem je jezelf voor de rest van je leven mee.

 • Wat zijn jouw valkuilen en hoe kun je jouw talenten inzetten?
 • Welke emoties en onzekerheden zitten je in de weg en hoe kun je meer de regie pakken van jouw eigen leven?
 • Wat is echt belangrijk voor jou?
 • Hoe realiseer jij je eigen jouw doelen sneller en gemakkelijker?
 • Hoe bewaar je vooral het contact met jezelf?
 • Hoe kun je in je eigen kracht staan ongeacht de situatie?

Spelen dit soort vragen bij jou en wil je daar iets mee?
Je bent van harte welkom. Wij helpen je graag om het allerbeste uit jezelf te halen, zodat er veel meer mogelijk is. Neem contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Persoonlijk ontwikkeltraject:

1495 euro

duur: 6 maanden

Onze coaches

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over deze coaches zeggen.

 • ‘Dankbaar kijk ik terug op een proces waar Sabine met veel respect, geduld en kennis mij heeft ondersteunt bij het zetten van de nodige stappen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Doormiddel van verschillende werkvormen heb ik in een ontspannen sfeer mogen werken aan mijn persoonlijke doelen.  Altijd weer verrassend, verdiepend en verhelderend: ‘waar sta ik nu en wat zou ik willen bereiken’.  De gesprekstechnieken die Sabine toepast hebben mij geholpen in het onderzoeken en reflecteren op mijn persoonlijke doelen, een waardevolle ervaring, van wens naar realisatie’. 

  Emilia Hof Basisschooldirecteur IKC De Kiem
 • Eerlijk, open, vol humor, met rauwe randjes en soms ook oncomfortabel. Maar uiteindelijk is alles in magische balans. Dank jullie wel voor de magie van vrouwen.   En Sabine en Ingrid, dank jullie wel voor de gereedschapskist. De set is in gebruik genomen. Het stof is eraf. Ik ben na deze week klaar om het gereedschap verder te gebruiken om te bouwen aan mijn onderneming. Het wordt magisch!

  Fiona van Lingen
 • "Michel heeft als trainer alles scherp in de gaten. Hij luistert zorgvuldig en stelt vragen waardoor je aan het denken wordt gezet. Met heldere en duidelijke voorbeelden laat hij je de inzichten krijgen die je verder helpen, praktisch en direct toepasbaar".

  Bernard de Mari
 • "Sabine kan als geen ander precies de juiste vraag stellen die ervoor zorgt dat er inzichten ontstaan, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het beste in mezelf naar boven te halen. Ik ken maar weinig mensen die met humor en lichtheid me zo diep weten te raken".

  Ingrid Bijlmakers
 • "Sabine is bevlogen, gepassioneerd en betrokken, ze speelt steeds goed in op wat er in het moment gebeurt. Ze is analytisch, met een sterk empatisch vermogen en weet snel tot de kern te komen, waarbij ze een veilige en prettige setting creëert".

  Dorothée Loorbach
 • "Met een rugzak vol tools, wijze woorden en de inspiratie om verder te groeien en te bouwen ga ik terug naar wal. Hoe mooi en fijn dat jullie elkaar aanvullen, inspelen op wat er leeft in de groep en een houvast en flow creëren door de ochtendsessies. Toegankelijk, vrij, ruimte voor iedereen en een plaats voor alles. Ik kan iedereen aanraden om met jullie op reis te gaan! Dankbaar en nog verder sudderend vervolg ik mijn pad. Nog heel veel plezier op het prachtige, magische Schier. Till we meet again 😊"

  Astrid Mikkers
 • "Michel is een gepassioneerd “mensen mens” Hij is oprecht betrokken en geïnteresseerd. Hierdoor neemt hij de drempel weg om over belangrijke en soms pijnlijke zaken te praten. Dit stelt je in staat om anders naar jezelf te kijken".

  Marco Scheer
 • "Sabine is professioneel, toegankelijk, down to earth en begaan met haar cursisten. Ze weet je te motiveren om het beste uit jezelf te halen!"

  Judith Polman

Start typing and press Enter to search