Home | Leiderschapschallenge

Leiderschapschallenge

Je wilt graag verder groeien in jouw professionele en persoonlijke leiderschap. Je wilt als leider het verschil maken en met zelfvertrouwen anderen motiveren, stimuleren en inspireren.

Daag jezelf dan uit om 5 dagen extra aandacht te besteden aan je leiderschap.

Succesvol en inspirerend leiderschap is gewoon te leren

Geef jezelf in 5 dagen nieuw inzicht in de vorming van je team, jouw groep, jouw organisatie. Ontdek welke rol jij hebt in jouw team en hoe je daar nog beter in kunt worden.

Met als resultaat, een beter team, een mooiere bijdrage aan de organisatie en de wereld daar omheen én een leukere plek voor jou, in jouw rol als leidinggevende.

 

Haal het beste uit je mensen en laat je team verder groeien.

Daag jezelf uit als leider!

We willen graag dat ons team verder groeit, dat het nog meer verantwoordelijkheid neemt, meedenkt en initiatieven neemt in de richting van de doelen en wensen van de organisatie.

Maar hoe doe je dat? Hoe zet je je eigen team in de volgende fase van groei? Hoe motiveer je je eigen mensen en welke rol heb je eigenlijk in de groei van jouw team?

Het succes van een team wordt natuurlijk sterk bepaald door de individuele teamleden, wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze durven. En toch zien we teams met veel kennis en kunde, falen en teams waarvan we niet zoveel verwachten juist boven zichzelf uit stijgen.

Het geheim: een leider die snapt hoe het proces naar volwassenheid en groei verloopt. Een leider die weet hoe je het beste uit je mensen kunt halen en juist daarmee het verschil kan maken.

In deze online training leer je hoe je met echt leiderschap het verschil kunt maken. Online, dus gewoon vanaf je eigen favoriete plek, de bank, je kantoor, op een moment dat het jouw uitkomt.

Echte leiderschap gaat niet alleen over anderen, het gaat zeker ook over jezelf. Want als jij in je leiderschap groeit, groeit de omgeving om je heen. En als die omgeving, je team, je organisatie, groeit, dan kun je een nog mooiere bijdrage leveren.

Echt leiderschap gaat ook over moeiteloos leiding geven. Want als je weet hoe het proces loopt binnen jouw team, en je steeds meer de rol van leider kunt innemen, dan zul je ook steeds meer plezier ervaren in je werk. Meer werkgeluk voor jou en voor je team. En als een team met meer plezier het werk doet, dan heeft dat ook effect op het resultaat van het team en dus voor je klant. Want de bijdrage die je levert is het bestaansrecht van jouw team en je organisatie.

In challenge krijg je inzichten, inspiratie, tips en tools om te werken aan je eigen leiderschap én laat je je team groeien.

Dit zit in deze online training

 • 2 weken toegang tot de online leeromgeving.
 • E-book over het groeiproces van je team
 • E-werkdocumenten om je eigen proces en de oefeningen uit te voeren
 • tips en kennis over het groeiproces en jouw rol daarin.
 • Inspiratie over het proces van groei
 • Oefeningen om je inzicht als leider te vergroten

Deze onderwerpen komen onder andere aan bod

 • Fasen van groepsdynamiek
 • verschil tussen baas, senior en leider
 • Fouten zijn cadeautjes
 • Hechten en loslaten
 • Doelen stellen en vanuit missie in actie komen
 • Hoe je inzicht krijgt in de gedachte van anderen
 • De kracht van taal
 • Resultaten haalbaar maken.
 • Hoe Interactie werkt (of waarom niet).

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die direct of indirect leiding geeft aan een team of organisatie.

Voor leiders die zichzelf serieus nemen en een bijdrage willen leveren aan een mooiere en betere werkomgeving waar mensen kunnen groeien en boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Voor de leider die gelooft dat een team of organisatie groeit als de medewerkers de kans krijgen om te groeien en wil je daar een bijdrage in leveren.

Maak je eigen plan

In deze challenge bepaal je je eigen plan. In 5 dagen tijd ontvang je steeds weer een nieuw deel van het programma. Kun je enkele dagen niet? Geen probleem, je hebt twee weken de tijd om het programma door te lopen. Na twee weken sluit de online leeromgeving.

Als leider weet je dat plannen en tijd reserveren de grootste kans van slagen geeft voor deze challenge en dus voor een succesvol team. Maak dat je hoogste prioriteit, investeer in de toekomst van je team en, nog veel belangrijker, in je eigen toekomst. Moeiteloos leidinggeven is echt mogelijk.

Wat je plan ook gaat worden, weet dat de online leeromgeving na twee weken weer dicht gaat.

Jouw investering

Prijs
Deze challenge is gratis (voorlopig 😉

Tijd

totaal ca 5 uur verdeeld over 2 weken.

en werken aan je eigen ontwikkeling is 24/7, natuurlijk.

[eva_form_128]

Onze trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over de trainingen zeggen.

 • "Sabine en Michel zijn zeer bekwame en betrokken trainers die je naar je doel kunnen begeleiden op een inspirerende leuke en waardevolle manier."

  Diane Ran
 • "Het is een ontdekkingsreis die je iedereen zou gunnen. Door deze reis te doorleven leer je jezelf zoveel beter kennen en je leert anderen beter begrijpen. Kortom één groot leerzaam cadeau!!  Voor iedereen die persoonlijke groei wil doormaken."

  Jannita Arends
 • "Wat een waardevolle aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling. Een zinvolle stap in een leven lang persoonlijk ontwikkelen. Top!"

  Thijs Nijhof
 • "Dank voor jullie enthousiasme tijdens de trainingsdagen. Jullie zitten goed in de materie en weten continu goed te schakelen én te verwijzen naar onderdelen die eerder besproken zijn. Dat maakte het voor mij als luisteraar erg prettig. Ga zo door samen!"

  Jeff Benjamins
 • "Deze training heeft mij zoveel kennis over mijzelf gebracht, net alsof ik jaren in een doffe spiegel keek."

  Mark ten Bos

Start typing and press Enter to search