Home | Corona Virus. Meebeweging op de deining van de tijd

Meebewegen op de deining van de tijd

Sterk in je schoenen staan, veerkracht, je niet uit het veld laten slaan. Eigenschappen die horen bij persoonlijk leiderschap. En ook meebewegen met de deining van de tijd. En wat voor een tijd is het. Soms lijkt de wereld op z’n kop te staan.

Meebewegen betekent ook nieuwe afspraken maken en verantwoordelijkheid nemen, ook als opleidingsinstituut. Voor het welzijn, het geluk en de gezondheid van jou en die van de andere bezoekers.

We willen een veilige haven creëren voor al onze gasten. Een plek waar iedereen, op zijn eigen wijze, mag leren, ervaren en groeien.

We vertellen je graag hoe wij dat doen en hoe wij erin staan.

Afstand houden
Onze ruimtes zijn geschikt voor het aantal cursisten en trainers waar we mee werken, waarbij er 1,5 meter afstand tussen personen kan worden gehouden.

We ventileren de ruimtes zo veel als mogelijk. Houd daar rekening mee door extra warme kleding, zoals een vest of sjaal, mee te nemen.

Eigen verantwoordelijkheid
Leiding nemen over je leven gaat ook over verantwoordelijkheid nemen, voor jezelf en voor anderen.

Iedereen is welkom bij ons. We maken geen uitzondering op je keuze rondom vaccineren. Een QR code is niet nodig. Je mag een sneltest doen als je wilt en ga niemand daartoe verplichten.

Als je klachten hebt, positief getest bent of je bent in aanraking geweest met iemand die besmet is geweest, dan ligt dat natuurlijk anders. Neem in dat geval contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mondkapje

Als je het prettig vindt, mag je een mondkapje dragen. Wij stellen het binnen onze locatie niet verplicht. Binnen ons pand bestaat de mogelijkheid om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten en te werken.

Groepsgrootte
We trainen met maximaal 10 cursisten en twee trainers. Daarbij biedt onze locatie voldoende mogelijkheden en ruimtes om in kleinere groepen uiteen te gaan en te werken.

Lunch
Onze lunches worden al jaren professioneel georganiseerd door een vast lunchteam. Ze zijn op de hoogte van de richtlijnen van RIVM omtrent bereiden en bewaren van voedsel en handelen volgens de hygiënecode.

 

Mochten er vragen zijn, neem dan vooral contact met ons op.

Start typing and press Enter to search