Home | Corona Virus. Meebeweging op de deining van de tijd

Meebewegen op de deining van de tijd

Sterk in je schoenen staan, veerkracht, je niet uit het veld laten slaan. Eigenschappen die horen bij echt leiderschap. En ook meebewegen met de deining van de tijd. En wat voor een tijd is het. Soms lijkt de wereld op z’n kop te staan.

Meebewegen betekent ook nieuwe afspraken maken en verantwoordelijkheid nemen, ook als opleidingsinstituut. Voor jouw gezondheid, die van de andere bezoekers en voor het creëren van een veilige haven, willen we je graag attent maken op het volgende:

Eigen verantwoordelijkheid
Leiderschap gaat ook over verantwoordelijkheid nemen, voor jezelf en voor anderen. Bij de overdracht en besmetting van COVID-19 is dit ook zeker van toepassing. Daarom beginnen we, met het aanspreken van jouw eigen verantwoordelijkheid.

Bewaak je eigen grenzen als het gaat om

  • Afstand
  • Hygiëne
  • Gezondheid

Afstand houden
Onze ruimtes zijn geschikt voor het aantal cursisten en trainers waar we mee werken, waarbij er 1,5 meter afstand tussen personen kan worden gehouden.

Door een andere tafelschikking kunnen we de 1,5 meter regel ook tijdens de lunch waarborgen.

Mondkapje

Op het moment dat je je verplaatst binnen ons pand bestaat de mogelijkheid dat je de 1,5 meter niet kunt waarborgen. Volgens de actuele adviezen van het RIVM willen we je vragen om op die momenten in ieder geval een mondkapje te gebruiken. Als je zit, op 1,5 meter afstand, kun je je mondkapje weer af doen.

  • Neem je eigen mondkapje mee.
  • Draag het mondkapje bij binnenkomst
  • Draag het mondkapje als je je verplaatst door het gebouw

Groepsgrootte
We trainen met maximaal 10 cursisten en twee trainers. Daarbij biedt onze locatie voldoende mogelijkheden en ruimtes om in kleinere groepen uiteen te gaan en te werken.

Hygiëne
In de keuken is er desinfecterende hand gel aanwezig om de handen te reinigen.

Algemene ruimtes worden dagelijks schoongemaakt, waarbij contactpunten extra en intensief gereinigd worden. Hieronder valt bijvoorbeeld het koffieapparaat.

Lunch
Onze lunches worden al jaren professioneel georganiseerd door een vast lunchteam. Ze zijn op de hoogte van de richtlijnen van RIVM omtrent bereiden en bewaren van voedsel en handelen volgens de hygiënecode.

Gezondheid
Alle medewerkers van De Trainingsboerderij hebben de gezondheidscheck van het RIVM gedaan. Doe deze ook en kom alleen naar de training als je vrij van deze klachten bent.

Extra maatregelen
We ventileren de ruimtes zo veel als mogelijk.

Cursisten kunnen hun eigen jas aan de achterkant van hun stoel hangen.

Mochten er vragen zijn, neem dan vooral contact met ons op.

Begin met typen en druk op 'Enter' om te zoeken