Maak dit jaar een cadeau voor jezelf en start met een van onze opleidingen of neem deel aan een van de masterclasses.

Klik op de titel of datum voor meer informatie.

Of je het doet omdat je anderen wilt helpen of omdat je zelf wilt leren hoe je nog meer vanuit je hart kunt leven. Deze vier daagse training leert je nog meer hoe je gebruik maakt van de intelligentie van je lichaam, je hoofd, je hart en je buik.

Want we weten het allang, dat we ook ons hart mogen laten spreken en op ons onderbuikgevoel mogen vertrouwen, maar hoe je dat doet, dat hebben ze je nog niet geleerd. En dat is precies waar deze training over gaat. In vier dagen leer je hoe je, voorbij je eigen beperkingen, vanuit je eigen-wijsheid, gave dingen kunt gaan doen.

Als je altijd doet wat je hebt gedaan, dan blijf je krijgen wat je hebt gekregen. Maar het wordt wel heel erg saai en eentonig als we altijd hetzelfde blijven doen en hetzelfde krijgen. Daar is het leven niet voor bedoeld.

Anderen weten ons te vertellen hoe we het anders moeten doen en vaak weten we dat zelf eigenlijk ook wel.

Maar hoe breng je die verandering aan? Hoe verander je de patronen die we jarenlang al uitvoeren en zo gewoon zijn geworden?

In de NLP Compass Practitioner leer je hoe onze communicatie, met onszelf en met anderen, werkt én hoe je dat verandert. Zodat jij een nog leuker leven kunt beleven én de wereld om ons heen een stukje mooier wordt. Wat we geloven dat de juiste verandering bijdraagt aan een nog mooiere wereld.

Je hebt de NLP Practitioner gedaan en het smaakt naar meer. Je wilt verder in je eigen persoonlijke ontwikkeling en wilt het ook meer gebruiken in het contact met anderen.

Tijdens de NLP Practitioner heb je geleerd hoe je je eigen communicatie kunt veranderen, zodat je verandering kunt aanbrengen in je eigen leven. Tijdens de Master Practitioner gaan we een stap verder. Je gaat een nog grotere impact op je eigen leven ervaren én je leert hoe je de verandering kunt zijn in het leven van anderen. Zowel privé als zakelijk.

Bestaande modellen en methodieken worden verdiept en nieuwe modellen en methodieken worden behandeld en eigen gemaakt.

De Master is de beloning op je NLP Practitioner.

Heb je altijd al willen weten wat we doen op De Trainingsboerderij?

Ben je geïnteresseerd in een NLP opleiding of een van onze andere programma’s?

Wil je weten of NLP echt iets voor jouw is?

Of heb je al NLP gedaan en wil je anderen laten ervaren van NLP kan betekenen in hun leven?

Dan is deze kennismakingsavond zeker een aanrader.

We nemen je mee en laten je ervaren hoe je het leven nog meer kunt beleven en hoe je nog meer een voorbeeld kunt zijn voor anderen. We geloven dat, als we leiderschap nemen over ons eigen leven en van daaruit leiderschap doorgeven aan anderen, we de wereld een mooiere plek kunnen maken om te wonen en te werken.

We zijn op deze wereld om het leven te beleven. Om te genieten van ons eigen leven én daarbij een bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Tijdens deze kennismakingsavond leggen we je uit, en laten we je ervaren, hoe je dat kunt doen.

De sessie is van 19:00 tot 22:00

Onze trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wij zijn Sabine Wolters en Michel Leussink. Oprichters, inspiratoren en trainers van De Trainingsboerderij. Beide opgegroeid in Twente en opgevoed door Tukkers. We zijn trots op onze roots. Down to Earth, ondernemend, toegankelijk en graag in contact met anderen.

We werken graag met ambitieuze en nieuwsgierige mensen die willen ontdekken wat er nog meer mogelijk is, zichzelf uit willen dagen en graag kennis en inspiratie delen. En dus stimuleren we onszelf, elkaar en ook jou om je eigen regie te nemen en met veel plezier het leven te beleven. Naast collega’s en ondernemers zijn wij ook levenspartners, met een gezin met een zoon, twee dochters en een hond.

We geloven in het principe van 24/7 in plaats van 9/5.
Wat we hiermee bedoelen? Werktijd is onderdeel van jouw eigen tijd. Elk moment van de dag, in elke context, is belangrijk en zinvol. We gunnen je, zowel werk als privé, zowel persoonlijk als professioneel, een leven in lijn met jouw eigen pad, jouw eigen drijfveren, jouw eigen Compass.

We vinden het fantastisch om jou te helpen tijdens jouw ontdekkingsreis, jouw expeditie van het leven.

Wie wil jij zijn? Wat wil jij doen, zien en beleven? Hoe breng je makkelijk en duidelijk jouw boodschap over in contact met die ander? Hoe bewaak jij jouw grenzen en hoe bereik je veel makkelijker en ontspannen jouw doelen, alleen én samen met anderen?

Wat anderen over de trainingsboerderij zeggen.

 • "Bedankt voor deze fantastische stap in mijn leven en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen!!"

  Herbert van Brussel
 • "Super training! Cadeautje die ik iedereen gun."

  Wendy Ophuis
 • "NLP maakt het voor mij mogelijk om dichter bij mezelf te komen en dat maakt mij een gelukkiger mens, betere papa en een begripvolle zoon."

  Eric Kruse
 • "Ga de training volgen bij De Trainingsboerderij. Het zal je reinigen en energie geven om je vervolg doelen te halen in je leven!"

  Bert Slot
 • "De NLP Practitioner bij De Trainingsboerderij beveel ik iedereen aan. Ik heb mezelf terug gevonden en ervaren hoe ik door mijn persoonlijke groei, kan stralen als een zonnebloem in het warme zonlicht!"

  Wilma Piksen
 • "Sabine en Michel zijn zeer bekwame en betrokken trainers die je naar je doel kunnen begeleiden op een inspirerende leuke en waardevolle manier."

  Diane Ran
 • "NLP = prachtig cadeau voor jezelf in een hele fijne setting en super prettige trainers. Het traject heeft me heel veel inzichten gegeven waardoor ik voel dat ik persoonlijk gegroeid ben."

  Evelien ten Brinke
 • "Ik heb fantastische dagen beleefd met fijne mensen en hele prettige trainers! NLP heeft mij heel veel gebracht. Ik heb zelfs stappen gemaakt waar ik niet op had gerekend. Ik ken mezelf nu veel beter en begrijp mezelf en anderen nu beter. Ook in mijn rouwproces stappen gemaakt. Hier had ik niet op gerekend. Echt super. Heel erg bedankt. Ik kan het iedereen aanraden!"

  Marieke Goossen
 • "De opleiding NLP Practitioner bij DTB heeft mij meer bewust gemaakt van mijn eigen persoon en welke stappen ik kan nemen mezelf nog verder te ontwikkelen."

  Patrick Heskamp
 • "Deze training was een geweldige leerzame reis door mijn onbewustzijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij nog meer bewuster ben van wie ik ben en wie ik wil zijn. Toptrainers Sabine en Michel zijn hierbij ontzettend fijne reisleiders voor mij geweest."

  Karin Mousa

Start typing and press Enter to search