Training Groepsdynamiek in Succesvolle Teams

Wil je een grote stap maken in jouw leiderschap? Dan is deze training over groepsdynamiek in succesvolle teams een aanrader. Leidinggevenden die de fases van groepsdynamiek kennen en deze effectief weten toe te passen kunnen veel makkelijker hun doelen bereiken in samenwerking met hun team.

Wat zorgt ervoor dat een team echt kan groeien? Wanneer kun je een team ‘loslaten’ omdat het zelfstandig of volwassen kan werken? Veel valt of staat met de dynamiek in jouw team. Wist je dat de dynamiek van een succesvol team altijd hetzelfde is, ongeacht de plek of samenstelling; in bedrijven, op scholen, bij projecten, binnen afdelingen, bij sport of bij verenigingen?

Tijdens de training ‘Groepsdynamiek in succesvolle teams’ leer je hoe de fases van groepsdynamiek verlopen en krijg je handvatten die je direct toe kunt passen in de praktijk. Je leert kijken naar je eigen rol als leidinggevende en hoe je deze zo optimaal mogelijk in kunt zetten. Hoe zet je jouw team in beweging, hoe motiveer je ze? Hoe stuur je jouw team met alles wat er speelt en laat je ze groeien naar volwassenheid en zelfstandigheid?

Deze training staat in het teken van leren en ervaren. Praktisch en direct toepasbaar!

Verandering is onvermijdelijk

Het is bijna cliché maar de wereld lijkt meer en sneller te veranderen dan ooit tevoren. ‘De enige constante factor is verandering’, zou je misschien wel kunnen zeggen. We weten nu nog niet welke functies blijven bestaan en welke nieuwe worden gecreëerd.
Als organisatie is het handig als je snel en soepel kunt inspelen op deze veranderingen. Als je er flexibel en volwassen mee om kunt gaan. En toch, als er een verandering plaatsvindt dan is er regelmatig onrust, weerstand of misschien wel storm in de tent. Wil je weten hoe dit komt en hoe je hiermee omgaat? Dan is deze training voor jou!!

Wil jij ook:

  • Groeien in het leidinggeven?
  • Weerstand in jouw team ombuigen tot positieve flow?
  • Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid stimuleren?
  • Transparantere communicatie in jouw team?
  • Meer daadkracht en initiatief?
  • Makkelijker en effectiever processen en veranderingen begeleiden?
  • Gemotiveerdere medewerkers en collega’s?
  • Een team dat verder groeit naar volwassenheid?
  • Meer productiviteit?

Dan is deze training absoluut een aanrader.

Investering

De training vraagt een tijdsinvestering van één dag en een bijdrage van € 395,- (inclusief koffie/thee & lunch)

Waar

De Trainingsboerderij
Pruisischeveldweg 220
7552 AE Hengelo (ov)

(klik hier voor de routebeschrijving)

Wanneer

Maandag 16 september 2019

Tijd

9:30 tot 17:30 uur

Wil de deze training met je eigen team doen, mail dan even voor een kennismaking.

Aanmelden

dit veld niet invullen s.v.p.