[wpseo_breadcrumb]

Over ons: Marga van Tol

Ons team

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink
Marga <strong>van Tol</strong>
Marga van Tol

Marga van Tol

Na 24 jaar met veel plezier werkzaam geweest te zijn als leidinggevende in de kinderopvang was ik toe aan een volgende stap. In 2016 ben ik begonnen aan mijn ontdekkingstocht; welke koers wil ik verder varen in mijn leven… Coachen vond ik een van de leukste bezigheden in mijn toenmalige job. Dus een logische vervolgstap was een coach opleiding. Inmiddels heb ik die afgerond en ben ik een aantal trainingen verder o.a. de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner.

Waardevol

Ik heb hierdoor zelf ervaren hoe waardevol het is om persoonlijk te blijven groeien en te ontwikkelen. Dat doet werken op De Trainingsboerderij ook met mij. Het is fijn om onderdeel te zijn van een team waarin we elkaar inspireren. Samen bezig te zijn met onze missie, mensen helpen in hun persoonlijke groei. De wereld een beetje mooier maken en dat begint bij jezelf, nietwaar?

Twee dagen per week werk ik op De Trainingsboerderij, daarnaast werk ik als zelfstandig als seniorencoach en leefstijlcoach.

Mijn werkzaamheden op De Trainingsboerderij zijn divers; van assisteren bij de trainingen tot zorgen dat alle randvoorwaarden goed zijn om de trainingen zo fijn mogelijk te laten verlopen. Per mail, telefoon, tijdens de trainingen en soms bij een inspiratievond en verdiepingsavond kun je naast Michel en Sabine, mij dus ook tegenkomen.

Hormoon Factor Trainer

Verder ben ik opgeleid tot Hormoon Factor Trainer en heb ik een persoonlijke missie om mensen in beweging te krijgen voor hun gezondheid; lichamelijk én geestelijk. Ik voel het als mijn taak om mensen te informeren welke invloed de huidige voeding en leefstijl heeft op hormonen en dus onze gezondheid.

Wanneer je lekker in je vel zit, volop energie, geeft dit ruimte om geestelijk nog meer te groeien. Het gaat werken als jij de leiding neemt. Hoe mooi is het als je de regie over jouw leven en gezondheid weer in eigen handen gaat nemen? NLP kan je hierbij helpen!

Ik ontmoet je graag, op De Trainingsboerderij.

 • Marga is onze rots in de branding. Achter de schermen regelt en organiseert ze van alles zodat intern alles op rolletjes loopt. Ze is warm, betrokken én enthousiast.

  Sabine Wolters

Inspiratie

E-book groepsdynamiek
succesvolle teams
 • "If you can dream it, you can do it"

  Walt Disney
 • De voldoening van het leven zit in mooie momenten creëren, in het hier en nu, in contact met anderen.

  Michel Leussink
 • "You must expect great things of yourself before you can do them."

  Michael Jordan
 • "De enige echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landen, maar in het krijgen van nieuwe ogen."

  Marcel Proust
 • Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t want to.

  Richard Brandson
 • Het mooiste wat je kunt ontdekken is jezelf.

  Sabine Wolters
 • “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.”

  Nelson Mandela
 • "Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg."

  Tony Robbins

Begin met typen en druk op 'Enter' om te zoeken