Over Marga van Tol

Over Marga van Tol

JOIE DE VIVRE 

LEVENSVREUGDE!

Mijn naam is Marga en ik werk op De Trainingsboerderij als Assistent Trainer en Intern Coördinator.

JOIE DE VIVRE alias levensvreugde is een spreuk op mijn lijf geschreven.     

 

 

 

Tijdens trainingen hier op De Trainingsboerderij heb ik onderzocht welke waarden voor mij van belang zijn. Zodat je beter weet; hoe wil ik in het leven staan, wie wil ik zijn. In de Compas Training heb ik daar vervolgens een acroniem van gemaakt; V I V R E!                                                                                             

En met dat, voor mij betekenisvolle woord, wil ik mij dus introduceren.

Verbinding: in verbinding staan met de mensen om mij heen.

Inspireren: mensen inspireren in een gezond lichaam en geest

Vrijheid: niemand kan je ziel vangen, vrij voelen ook van beperkende overtuigingen

Respect: voor mijn eigen wereldbeeld en voor die van anderen

Energie: ik wil stralen, mijn positieve energie overbrengen als een olievlek 😉

 

Een paar jaar geleden ben ik begonnen aan mijn ontdekkingstocht; welke koers wil ik verder varen in mijn leven.Ik was op dat moment nog werkzaam als leidinggevende in de kinderopvang. En na 24 jaar toe aan een volgende stap. Coachen heb ik een van de leukste dingen gevonden in mijn toenmalige job. Dus een logische vervolgstap was een coachopleiding.

Inmiddels heb ik die afgerond en ben ik een aantal trainingen verder o.a. NLP trainingen. Ik heb hierdoor zelf ervaren hoe waardevol het is om persoonlijk te blijven groeien en ontwikkelen. En dat doet werken op De Trainingsboerderij ook met mij. Daarom vind ik het super om onderdeel te zijn van dit team, om samen mensen te helpen in hun persoonlijke groei. De wereld een beetje mooier maken en dat begint bij jezelf, nietwaar?

Mijn werkzaamheden zijn divers, naast het assisteren van de trainingen zorg ik er ook voor dat alle randvoorwaarden rondom de trainingen goed zijn om de trainingen zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast heeft gezonde voeding en leefstijl ook mijn belangstelling. Op dit moment volg ik een opleiding tot Hormoon Factor Trainer.  Wil je in optimale gezondheid zijn met volop energie zodat je geestelijk voluit kunt groeien, dit resultaat bereik je het best wanneer er tevens aandacht voor voeding en leefstijl is. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar is mijn ervaring en overtuiging. Mocht je over voeding een vraag hebben of wil je even op de goede weg geholpen worden door wat richtlijnen dan mag je me altijd mailen, ik deel mijn enthousiasme hierover graag.

Per mail, telefoon, tijdens de trainingen en soms bij de informatieavonden kun je mij, naast Sabine en Michel dus ook tegenkomen.

Ik ontmoet jullie graag!

Hartelijke groet,

Marga
marga@detrainingsboerderij.nl