Online Training: Beleef je leven | De Trainingsboerderij

Beleef je leven, gratis online training

Gratis online training ‘Beleef je leven’

Verandering in je leven begint ALTIJD bij jezelf.

5 dagen, 5 trainingen, 5 opdrachten.

In deze vijf dagen ontdek je meer over jezelf, jouw gedrag, jouw leven. Je krijgt inzichten en inspiratie om jezelf optimaal in te zetten om het leven te beleven volgens je eigen kompas. Ga vol enthousiasme mee. 5 dagen op onderzoek en ontdekking.

Neem jezelf serieus en ontdek de magie van je leven.

Lets do this! Meld je aan en zeg JA tegen jezelf en jouw wensen, voorbij je eigen beperkingen en gedachten.

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het Privacyreglement.
Met het deelnemen aan deze cursus geef ik ook toestemming om me aanvullende informatie te sturen over persoonlijke groei. Zodat ik verder kan groeien. Ik kan me hiervoor altijd weer afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Neem leiding over je eigen leven en doelen

Tijdens deze online training inspireren we je om jouw leven te beleven, met flow en aandacht. Vijf dagen nemen we je mee om je te laten ervaren hoe je vanuit de verbinding met jezelf zoveel makkelijker jouw wensen ontdekt en realiseert.

Veel te vaak willen we iets en bedenken we vanuit onze eigen beperkte gedachten dat het vast niet gaat lukken. Of zijn we knetterhard aan het werk om iets te realiseren.

Juist in deze roerige tijd is het zo nodig om stil te staan bij hoe jij je leven zelf wilt beleven, wat er eigenlijk echt speelt en wat je eigenlijk écht wilt.

Maar wanneer sta je daar nou bij stil?

Als we 1 ding wel geleerd hebben is het dat je drie slagen in de rondte werken niet werkt. Als er iets is dat we zelf nooit meer doen is alles dichttimmeren en doen wat we moeten doen, omdat dat nou eenmaal zo hoort. En toch zit er wel een duidelijke focus in wat we doen. We gebruiken tools die helpen om zelf het leven te beleven zoals wij dat willen. Daarin nemen we je mee.

Tijdens deze vijf dagen nodigen we je uit om elke dag in te checken bij jezelf. We gaan je vooral in verbinding brengen met jou. En vanuit daar reiken we je tools aan.

Tijdens deze vijf daagse online training laten we je ervaren dat er veel meer mogelijk is dan jij denkt.

Wat kun je verwachten?

Leven vanuit de verbinding met jezelf

In 1 minuut meer balans

Overzicht over jouw leven, knelpunten en aandachtspunten

Een super simpel model waarmee je jouw doelen veel makkelijker bereikt.

De kracht van jouw gedachten én hoe je deze positief beïnvloed, met alle positieve gevolgen van dien.

Een gave manier waarbij je scherp blijft op je eigen idealen.

 

We reiken je alle tools aan en jij kunt ze implementeren.

Na die vijf dagen heb je het stappenplan dat je heel praktisch zelf ook kunt blijven toepassen.

Elke dag, krijg je in de ochtend een mail met een opdracht.

Let op! Wanneer is dit niets voor jou?

Deze challenge is niets voor jou als je er geen tijd voor neemt en verwacht dat wij alles voor je fixen. Als dit de zoveelste gratis challenge is waar je je voor inschrijft en waar je niets mee doet. Dan is het echt zonde van de moeite.

Wij stappen vol en met alle aandacht in en als jij dat ook doet ontstaat er magie.

Voel je enthousiasme en nieuwsgierigheid en wil je ook je leven beleven op jouw manier? Ga je echt tijd nemen voor jou?

Dan is deze challenge voor jou. Je kiest zelf welk moment van de dag voor jou het beste uitkomt.

Ben je erbij?

Schrijf je dan hieronder in.

Enthousiaste groet,

Michel en Sabine

Lets Go!

Lets do this! Meld je hier aan.

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het Privacyreglement.
Met het deelnemen aan deze cursus geef ik ook toestemming om me aanvullende informatie te sturen over persoonlijke groei. Zodat ik verder kan groeien. Ik kan me hiervoor altijd weer afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Onze trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wij zijn Sabine Wolters en Michel Leussink. Oprichters, inspiratoren en trainers van De Trainingsboerderij. Beide opgegroeid in Twente en opgevoed door Tukkers. We zijn trots op onze roots. Down to Earth, ondernemend, toegankelijk en graag in contact met anderen.

We werken graag met ambitieuze en nieuwsgierige mensen die willen ontdekken wat er nog meer mogelijk is, zichzelf uit willen dagen en graag kennis en inspiratie delen. En dus stimuleren we onszelf, elkaar en ook jou om je eigen regie te nemen en met veel plezier het leven te beleven. Naast collega’s en ondernemers zijn wij ook levenspartners, met een gezin met een zoon, twee dochters en een hond.

We geloven in het principe van 24/7 in plaats van 9/5.
Wat we hiermee bedoelen? Werktijd is onderdeel van jouw eigen tijd. Elk moment van de dag, in elke context, is belangrijk en zinvol. We gunnen je, zowel werk als privé, zowel persoonlijk als professioneel, een leven in lijn met jouw eigen pad, jouw eigen drijfveren, jouw eigen Compass.

We vinden het fantastisch om jou te helpen tijdens jouw ontdekkingsreis, jouw expeditie van het leven.

Wie wil jij zijn? Wat wil jij doen, zien en beleven? Hoe breng je makkelijk en duidelijk jouw boodschap over in contact met die ander? Hoe bewaak jij jouw grenzen en hoe bereik je veel makkelijker en ontspannen jouw doelen, alleen én samen met anderen?

Tijdens onze ‘beleef je leven’ week nemen we je vol enthousiasme 5 dagen mee.

Meld je hier aan en investeer 5 dagen extra tijd in jezelf .

 

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het Privacyreglement.
Met het deelnemen aan deze cursus geef ik ook toestemming om me aanvullende informatie te sturen over persoonlijke groei. Zodat ik verder kan groeien. Ik kan me hiervoor altijd weer afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen over de trainingsboerderij zeggen.

 • "De opleiding NLP Practitioner bij DTB heeft mij meer bewust gemaakt van mijn eigen persoon en welke stappen ik kan nemen mezelf nog verder te ontwikkelen."

  Patrick Heskamp
 • "NLP maakt het voor mij mogelijk om dichter bij mezelf te komen en dat maakt mij een gelukkiger mens, betere papa en een begripvolle zoon."

  Eric Kruse
 • "Ik heb fantastische dagen beleefd met fijne mensen en hele prettige trainers! NLP heeft mij heel veel gebracht. Ik heb zelfs stappen gemaakt waar ik niet op had gerekend. Ik ken mezelf nu veel beter en begrijp mezelf en anderen nu beter. Ook in mijn rouwproces stappen gemaakt. Hier had ik niet op gerekend. Echt super. Heel erg bedankt. Ik kan het iedereen aanraden!"

  Marieke Goossen
 • "De NLP Practitioner bij De Trainingsboerderij beveel ik iedereen aan. Ik heb mezelf terug gevonden en ervaren hoe ik door mijn persoonlijke groei, kan stralen als een zonnebloem in het warme zonlicht!"

  Wilma Piksen
 • "Bedankt voor deze fantastische stap in mijn leven en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen!!"

  Herbert van Brussel
 • "Ga de training volgen bij De Trainingsboerderij. Het zal je reinigen en energie geven om je vervolg doelen te halen in je leven!"

  Bert Slot
 • "Super training! Cadeautje die ik iedereen gun."

  Wendy Ophuis
 • "NLP = prachtig cadeau voor jezelf in een hele fijne setting en super prettige trainers. Het traject heeft me heel veel inzichten gegeven waardoor ik voel dat ik persoonlijk gegroeid ben."

  Evelien ten Brinke
 • "Sabine en Michel zijn zeer bekwame en betrokken trainers die je naar je doel kunnen begeleiden op een inspirerende leuke en waardevolle manier."

  Diane Ran
 • "Deze training was een geweldige leerzame reis door mijn onbewustzijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij nog meer bewuster ben van wie ik ben en wie ik wil zijn. Toptrainers Sabine en Michel zijn hierbij ontzettend fijne reisleiders voor mij geweest."

  Karin Mousa

Begin met typen en druk op 'Enter' om te zoeken