NLP Practitioner

Wat deelnemers zeggen over onze NLP Practitioner


 “Sabine en Michel nemen je mee in een fantastische reis langs wegen van en over anderen en jezelf. Nemen je bij de hand daar waar nodig en leren je deze los te laten.”

NLP Practitioner Recensie Charel

“Lieve Michel en Sabine. Bedankt voor jullie begeleiding in deze prachtige en waardevolle NLP-reis met pieken en dalen. Het was afwisselend en inspirerend!”

“Je leert veel over je gedrag, eigen communicatie en die van de ander.
Tegelijkertijd leer, oefen en praktiseer je technieken om te veranderen of veranderingen te realiseren.”

“Gave training op toplocatie met twee passievolle trainers. Een echte aanrader!”

“Geweldige ervaring! Een cadeau voor jezelf.”

“NLP heeft me vele inzichten gegeven, hoe de werkelijke communicatie in zijn werk gaat. Hoe kom je nog dichter bij jezelf? Wat zijn jou beperkende overtuigingen en hoe kan je deze veranderen … persoonlijke groei! Ik ben positiever en zelfverzekerder de deur uit gelopen van De Trainingsboerderij.”

NLP Practitioner

Een prachtige locatie waar je een fantastische reis mag maken voor je persoonlijke ontwikkeling met twee bevlogen en energieke trainers.”

“Echt een aanrader: om beter in communicatie te gaan om je eigen doelen te bereiken.”

“Veel leermomenten en nieuwe inzichten opgedaan. Technieken aangeleerd die makkelijk zijn om mee te nemen naar de praktijk!”

“Doen! het is zo’n cadeau voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. De wereld wordt een stukje mooier.


Wat is het beste wat je van deze cursus meeneemt?
Dat ik de beste versie van mezelf ben en dat het oké is! ik voel heel goed en dat is heel prettig!
Ik kan het! Verwarring nemen om je te ontwikkelen.
Dat ik het waard ben om voor mezelf op te komen.
Denken in mogelijkheden door voor in de bus te stappen en … DOEN!

Cadeautje voor jezelf en anderen om je heen. Dit had ik nooit willen missen!

NLP PractitionerNLP Practitioner

Ik heb NLP als cadeau aan mijzelf ervaren. Het heeft mij verrijkt! De opzet van deze NLP Practitioner is zo compleet en wordt begeleid door hele fijne trainers! Een echte aanrader voor iedereen die openstaat voor persoonlijke groei!

Waar een ander na 80 jaar nog niet achter is heb ik mogen leren in vijf maanden tijd. Zoveel inzichten in jezelf, hoe je communiceert, hoe je contacten aangaat, waarom je reageert zoals je altijd deed en nog ZOVEEL MEER. Alles valt op zijn plek.

Zoveel kwartjes die gevallen zijn … een hele spaarpot vol. Ik voel me rijker dan ooit!

Een prachtige reis waarbij jij inzicht krijgt in je gedrag: waar komt je boosheid, verdriet, angst, schuld en schaamte vandaan? Hoe communiceer je en hoe komt het dat je met de ene persoon meteen een klik hebt en met de ander het wat meer moeite kost? Het allermooiste is hoe jij daar zelf invloed op kunt hebben.

Deze training zou ik iedereen om me heen gunnen, om hen inzicht te geven in hun eigen manier van communiceren en hoe ze zelf in het leven staan en hun het inzicht te geven dat ze zelf hun leven sturing kunnen geven.

NLP Practitioner recensie