NLP Inspiratieavond

Wil jij jouw leven een boost geven?
Meer balans en  regie over je eigen tijd en leven? Beter in contact met anderen?

Meld je dan aan voor onze inspiratieavond.

 

 

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaat over communicatie en verandering. Tijdens de NLP Inspiratieavond leggen we uit wat NLP is én laten we je ervaren hoe communiceren en veranderingen werkt en hoe je het kunt inzetten. Bijvoorbeeld omdat je makkelijker wilt communiceren en op zoek bent naar extra tools. Misschien wil je gewoon beter in contact zijn met je familie en collega’s en makkelijker om kunnen gaan met de verschillen en veranderingen die op je pad komen. Anderen volgen NLP omdat ze lekkerder in hun vel willen zitten, meer balans of juist minder stress.

Lage Resolutie BDM-_B142956-0018

Je zult merken dat je NLP in elke situatie kunt toepassen. Privé en professioneel. In contact met vrienden, kinderen, ouders, klanten, overal.

Mensen starten om heel verschillende reden een NLP-training en iedereen stapt in op zijn eigen niveau. NLP op De Trainingsboerderij gaat over jou en je eigen persoonlijke ontwikkeling. Tijdens onze trainingen gaan groepsproces en individuele groei hand in hand.

Meld je aan voor een van onze inspiratieavonden en vertel ons welke stap jij wilt maken in je eigen persoonlijke groei. Je bent van harte welkom!

 

Meer lezen over NLP? Klik hier.


Een inspirerende avond met nieuwe inzichten en ideeën voor een volgende stap. Tegelijkertijd een mooie manier om kennis te maken met ons en onze manier van werken.


 Waar
De Trainingsboerderij
Pruisische veldweg 220
7552 AE Hengelo (ov)
routebeschrijving

Wanneer
Woensdag 15 mei 2019
Woensdag 26 juni 2019
Woensdag 21 augustus 2019

Tijd
19:30 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:15 uur)

Aanmelden

Klik hieronder op de gewenste datum of mail je aanmelding naar aanmelden@detrainingsboerderij.nl.