NLP Informatieavond

Communicatie, hoe werkt dat eigenlijk? En hoe komt het dat het soms ook niet werkt? Waarom weten we vaak wel wat we willen veranderen maar als het erop aankomt, blijft het toch vaak bij hetzelfde?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaat over communicatie en verandering. Tijdens de informatieavond NLP leggen we uit wat NLP is én laten we je ervaren hoe communiceren en veranderingen werken en hoe je het kunt inzetten. Bijvoorbeeld omdat je je wilt professionalisering op het gebied van communicatie of omdat je een leidinggevende functie hebt en op zoek bent naar extra tools. Misschien wil je gewoon beter in contact zijn met je klanten en je collega’s en makkelijker om kunnen gaan met de verschillen en veranderingen die op je pad komen. Anderen volgen NLP omdat ze lekkerder in hun vel willen zitten, meer balans willen of juist minder stress. En je zult merken dat je het ook in je privé situatie kunt toepassen. Bijvoorbeeld in je relatie of binnen de vereniging of club waar je actief bent.

Mensen starten om heel verschillende reden een NLP-training en iedereen stapt in op zijn eigen niveau. NLP op De Trainingsboerderij gaat over jou en je eigen persoonlijke ontwikkeling die je wilt doormaken. Tijdens onze trainingen gaan groepsproces en individuele groei hand in hand. Meld je aan voor een van onze informatieavonden en vertel ons welke stap jij wilt maken in je eigen persoonlijke groei.

Lage Resolutie BDM-_B142956-0018

Daarom een NLP Informatieavond …

Misschien denk je erover om een NLP training te volgen en wil je weten wat NLP is en wat het je op zal leveren. Op de gratis en vrijblijvende NLP Informatieavond maak je kennis met NLP (Neuro-Linguïstisch-Programmeren), de trainers, onze aanpak en onze eigen locatie De Trainingsboerderij.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Meer lezen over NLP? Klik hier.


Een inspirerende avond met nieuwe inzichten en ideeën voor een volgende stap. Tegelijkertijd een mooie manier om kennis te maken met ons en onze manier van werken.


Lage Resolutie BDM-_B143158-0037Waar
De Trainingsboerderij
Pruisische veldweg 220
7552 AE Hengelo (ov)
routebeschrijving

Wanneer
Woensdag 17 april 2019
Woensdag 15 mei 2019
Woensdag 26 juni 2019

Tijd
19:30 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:15 uur)

Aanmelden

Klik hieronder op de gewenste datum of mail je aanmelding naar aanmelden@detrainingsboerderij.nl.