Korting & vergoeding

Per training waarmee jij investeert in je toekomst wordt er een vergoeding gevraagd, met uitzondering van de informatieavond. Daarnaast bieden wij een totaalpakket aan waardoor je meerdere trainingen kunt volgen met circa 10 á 15% korting. Er zijn mogelijkheden om de betaling in termijnen te laten plaatsvinden en daarnaast attenderen we jou graag op de mogelijkheden zijn om de trainingen (deels) vergoed te krijgen. Op deze pagina vind je alle informatie. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Besparen op kosten

Haal nog meer uit je investering in jouw toekomst en bespaar op je kosten. Je kunt op verschillende manieren goedkoper of laagdrempelig je trainingen volgen. Lees onder de opsomming een uitgebreide toelichting op de mogelijkheden.

  • Korting door een combinatie van trainingen (10 á 15% goedkoper)
  • Gespreid betalen met een betalingsregeling (lagere startkosten)
  • Teruggave van de Belastingdienst (30 – 50 % teruggave)
  • Subsidieregelingen (50 – 75% subsidiemogelijkheden)
  • Bedrijfsregelingen

Korting met combinatie van trainingen

We zien dat veel cursisten kiezen voor meerdere trainingen om richting en sturing te geven en om door herhaling nog meer te halen uit dat wat je tijdens de trainingen geleerd hebt. Omdat wij ook geloven in de kracht van het combineren van de verschillende trainingen, bieden we interessante combinatiekortingen aan, zodat het nog eenvoudiger wordt om in te stappen. Klik hier voor een overzicht van de korting die wij bieden middels het totaalpakket.

Betaalregelingen

We horen vaak van deelnemers ‘Dit moet eigenlijk iedereen doen’. Daarom willen we de drempel ook zo laag mogelijk houden. In het combinatievoordeel zit daarom al een gespreide betaling. Bij je aanmelding wordt daarom gevraagd of je gebruik wilt maken van de combinatiekorting. Mocht je willen beginnen en zelf een andere betaalregeling willen voorstellen, neem dan contact met ons op.

Belastingvoordeel

Volg je een training bij De Trainingsboerderij en betaal je deze zelf, dan kun je de studiekosten bij je opgave inkomstenbelasting aftrekken. Dit betekent dat je al snel zo’n 36%, of meer (afhankelijk van je belastingschaal) terugkrijgt van de belasting. Dit geldt voor het totaal van alle investeringen in je studie boven de drempel van € 250,-.

Stel je doet de NLP Practitioner. Dan betaal je € 2.645,-. Bij je belastingopgave neem je dit bedrag mee en krijg je bij de laagste belastingschaal van 36,55% een bedrag van € 875,- terug. Je Practitioner kost dan eigenlijk nog maar € 1.770,-. Zit je in een hogere belastingschaal dan kan deze korting flink oplopen. Berekening van teruggave: € 2.645,- minus de drempel van € 250 = € 2395,-. 36,55% hiervan is € 875,37

Wil je meer informatie? Kijk dan even op de website van de belastingdienst.

Subsidies

Voor veel startende ondernemers en ZZP’ers en voor het MKB zijn interessante vergoedingsregelingen en subsidies beschikbaar via de Provincie Overijssel en de Kamer van Koophandel. Ook andere provincies bieden vaak vergelijkbare mogelijkheden.

Kijk bijvoorbeeld eens op de volgende sites:
Scholingsregeling MKB
Scholingsvoucher ZP’s
Ik Start Smart

Bedrijfsvergoedingen

Steeds meer bedrijven zien het voordeel van medewerkers die zichzelf blijven ontwikkelen. Wij geloven ook dat een organisatie alleen kan doorgroeien als de eigen mensen ook blijven groeien.

Wil je als bedrijf meerdere mensen op training sturen of werken aan een groeiplan voor je eigen medewerkers, neem dan contact op met Michel Leussink. Hij kan je helpen om nog meer uit de trainingen te halen voor je eigen organisatie.

Vrijgesteld van BTW

De Trainingsboerderij is CRKBO geregistreerd waardoor onze trainingen vrijgesteld zijn van BTW.