Gratis Live Online Inspiratiesessie

Het is tijd voor een vleugje magie!

Laat je inspireren tijdens deze gratis online inspiratiesessie

Wij geloven dat het leven is om te beleven. En toch zien we nog heel veel mensen in de overleefstand, in de slaapmodus.

We komen je graag wakker kussen tijdens onze zondagochtend inspiratiesessie.


Live, Online vanuit De Trainingsboerderij

GRATIS DEELNAME

Laat je Inspireren

Twee uur voor jezelf, bewustwording met een vleugje magie.

Helderheid en duidelijkheid is juist nu belangrijk en de rest van de wereld gaat je dat niet geven. Je mag je eigen pad ontdekken en bewandelen.

En je hoeft het niet alleen te doen.

We inspireren je graag.

Wie wil jij zijn en wat wil jij doen?  Hoe neem je meer leiderschap over jouw leven?

Wat kun je verwachten?

We gaan twee uur samen aan de slag. We delen informatie en laten je nadenken over je eigen wensen, je eigen leven en jouw communicatie. Je krijgt nieuwe antwoorden, ideeën én helderheid over waar voor jou de komende tijd jouw aandacht naartoe mag. Wat wil jij doen, zien en beleven dit jaar?

Wie jij ook wakker worden, helderheid krijgen en het leven beleven? Meld je dan aan voor onze gratis, live-online Inspiratiesessie.

Lets do it.

hieronder-aanmelden

Meld je hieronder aan voor de Inspiratiesessie

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.

Trainers

Sabine <strong>Wolters</strong>
Sabine Wolters
Michel <strong>Leussink</strong>
Michel Leussink

Wat anderen over onze trainingen zeggen.

 • "NLP maakt het voor mij mogelijk om dichter bij mezelf te komen en dat maakt mij een gelukkiger mens, betere papa en een begripvolle zoon."

  Eric Kruse
 • "Sabine en Michel zijn zeer bekwame en betrokken trainers die je naar je doel kunnen begeleiden op een inspirerende leuke en waardevolle manier."

  Diane Ran
 • "Super training! Cadeautje die ik iedereen gun."

  Wendy Ophuis
 • "NLP = prachtig cadeau voor jezelf in een hele fijne setting en super prettige trainers. Het traject heeft me heel veel inzichten gegeven waardoor ik voel dat ik persoonlijk gegroeid ben."

  Evelien ten Brinke
 • "Deze training was een geweldige leerzame reis door mijn onbewustzijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij nog meer bewuster ben van wie ik ben en wie ik wil zijn. Toptrainers Sabine en Michel zijn hierbij ontzettend fijne reisleiders voor mij geweest."

  Karin Mousa
 • "Bedankt voor deze fantastische stap in mijn leven en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen!!"

  Herbert van Brussel
 • "Ik heb fantastische dagen beleefd met fijne mensen en hele prettige trainers! NLP heeft mij heel veel gebracht. Ik heb zelfs stappen gemaakt waar ik niet op had gerekend. Ik ken mezelf nu veel beter en begrijp mezelf en anderen nu beter. Ook in mijn rouwproces stappen gemaakt. Hier had ik niet op gerekend. Echt super. Heel erg bedankt. Ik kan het iedereen aanraden!"

  Marieke Goossen
 • "Ga de training volgen bij De Trainingsboerderij. Het zal je reinigen en energie geven om je vervolg doelen te halen in je leven!"

  Bert Slot
 • "De opleiding NLP Practitioner bij DTB heeft mij meer bewust gemaakt van mijn eigen persoon en welke stappen ik kan nemen mezelf nog verder te ontwikkelen."

  Patrick Heskamp
 • "De NLP Practitioner bij De Trainingsboerderij beveel ik iedereen aan. Ik heb mezelf terug gevonden en ervaren hoe ik door mijn persoonlijke groei, kan stralen als een zonnebloem in het warme zonlicht!"

  Wilma Piksen

Begin met typen en druk op 'Enter' om te zoeken