Het totaalpakket

Totaalpakket

We bieden je een totaalpakket aan met NLP, Compass Training en een opvolging door middel van De NLP verdiepingsavonden. Een totaalpakket dat je richting en sturing geeft én de opvolging om het ook echt werkelijkheid te maken. Je kunt altijd instappen in het aangeboden totaalpakket, of je nou al een training hebt gevolgd of als je van plan bent om te beginnen.

 

 

 

 


Uitgestelde betaling

Als je een training wilt volgen dan kun je gebruik maken van een uitgestelde betaling, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. We spreken graag de volgende zaken met je af: je betaalt bij aanvang van de eerste training de aanbetaling en daarna elke maand € 150,-. Je hebt de training dus in een jaar betaald. Voor het maandbedrag geef je eenmalig een incasso machtiging af. Het bedrag wordt dan maandelijks overgemaakt, zonder dat je je daar druk om hoeft te maken. Na aanvang van de eerste training kun je een jaar gebruik maken van de masterclasses (minimaal vier).

BTW

Onze trainingen bij De Trainingsboerderij is geregistreerd als Korte Beroepsopleiding bij het CRKBO. Hierdoor zijn onze trainingen voor particulieren en organisaties vrijgesteld van BTW.