Totaalpakket

Uniek programma voor persoonlijke groei

Uit eigen ervaring weten we dat persoonlijke groei nooit stopt. We leren elke dag weer nieuwe dingen en we doen weer nieuwe ervaringen op, waardoor we verder kunnen groeien. En wij geloven dat dat niet alleen voor ons geldt. Iedereen, dus ook jij, kan en wil groeien, in de richting die je nog gelukkiger maakt. Waarmee je nog meer invulling geeft aan je eigen leven en de dingen die je doet. We zijn dan ook trots op ons trainingsprogramma, waarmee je richting en sturing krijgt om jouw eigen levenspad te lopen. Om te doen waar je blij en gelukkig van wordt en daarmee ook een nog grotere bijdrage kunt leveren aan de wereld om je heen. Thuis, met je familie, op je werk, met je vrienden, je hobby’s, eigenlijk overal.

Je kunt altijd instappen in het programma, of je nou al een training hebt gevolgd of als je van plan bent om te beginnen.

Start met je eigen persoonlijke groei

Overweeg je te starten met een training in persoonlijke groei? Dan hebben we een bijzonder aanbod, persoonlijke ontwikkeling in je eigen tempo. Door het combineren van trainingen tegen een aantrekkelijke aanbod en met de begeleiding die daarbij hoort, werk je duurzaam aan jouw eigen persoonlijke groei.

Combineer trainingen

aanbod_nieuw_We bieden je een totaalpakket aan met NLP, Compass training en een opvolging door middel van Masterclasses, NLP verdiepingsavonden. Een totaal pakket dat je richting en sturing geeft én de opvolging om het ook echt werkelijkheid te maken. Daarbij krijg je de mogelijkheid om, zonder extra kosten, een deel van de training gespreid te betalen.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst de 3 daagse NLP te volgen. Daarmee leer je de trainers en de methodiek eerst beter kennen om daarna een van de vervolgpakketten te kiezen. Zie hiervoor ook onze onderstaande vervolgtrainingen.

Uitgestelde betaling

Als je een training wilt volgen dan kun je gebruik maken van een uitgestelde betaling, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. We spreken graag de volgende zaken met je af:

  • Je betaalt bij aanvang van de eerste training de aanbetaling en daarna elke maand € 150. Je hebt de training dus in een jaar betaald.
  • Voor het maandbedrag geef je eenmalig een incasso machtiging af. Het bedrag wordt dan maandelijks overgemaakt, zonder dat je je daar druk om hoeft te maken.
  • Na aanvang van de eerste training kun je een jaar gebruik maken van de masterclasses. We hebben er minimaal vier per jaar.
  • Wil je na het jaar de masterclasses blijven volgen, dan kan dat voor de reguliere prijs van € 25 per masterclass.
  • De bedragen zijn voor particulieren vrijgesteld van BTW. Bedrijven ontvangen een factuur met het totaalbedrag, aangevuld met 21% BTW.