Op maandag 27 mei staat er weer een mooie en inzicht gevende training op ons programma. In drie dagen laten we jou kennis maken met Neuro linguïstisch Programmeren (NLP). Tijdens deze training komen verschillende onderwerpen aan bod die je direct inzicht geven in hoe jij communiceert en hoe je communicatie effectief in kunt zetten.  

NLP

Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. De ervaring leert dat NLP-structuren zorgen voor beweging in je persoonlijke groei. Communicatie is overal en je neemt jezelf altijd mee. In de training leer je hoe jij dat doet en hoe je jouw communicatie nog effectiever in kunt zetten. Je zult zien dat deze basistraining een waardevolle investering in jezelf is waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Jorien: “Een korte, bondige, volledige kennismaking met NLP op een bruikbare, nuchtere manier. Een goeie afwisseling tussen theorie en praktijk. Met goeie persoonlijke praktijkervaringen uit het echte leven. De energizers tussendoor maakte het fris en zorgende voor verbondenheid en plezier. Leuk om als trainer een man en vrouw te hebben dat zorgt voor andere energie. Sabine en Michel zijn fijne, lieve mensen die je makkelijk op je gemak laten voelen. Je voelt je gezien en serieus genomen. Ik vond het prettig dat zij humor gebruiken om af en toe de zware lading eraf te halen. “

Basistraining

Voor meer informatie over de driedaagse basistraining of om je aan te melden verwijzen je naar deze pagina. Ben je nog in twijfel? Wil je eerst kennismaken met ons en onze prachtige trainingslocatie in Hengelo? Dan nodigen we jou van harte uit voor een NLP Informatieavond. Een gratis avond op De Trainingsboerderij waar we je kennis laten maken met NLP, de trainers en uiteraard de locatie.

Lees hier de reacties van de mensen die hebben deelgenomen aan de driedaagse basistraining NLP. 


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.