Als ondernemer is tijd voor ons regelmatig een uitdaging. Onze trainingen zorgen er NIET voor dat je een probleemloos en rustig kabbelend leven hebt. Het zorgt er WEL voor dat je beter kunt omgaan met de gebeurtenissen waar je niet op zit te wachten. Noem het life-management, regie op je eigen leven of “voorin de bus gaan zitten”.

Een van die regie-dingen is de voorbereiding van de vakantie. Terwijl de kinderen druk waren met de afronding van school en wij met de afronding van de laatste trainingen, ontstond er bij Sabine en Marga een fantastisch idee, zomaar uit het niets.

Lees hieronder het verhaal van Sabine


Een fantastisch idee realiseren.

Stel je toch eens voor dat je in de vakantie niet na hoeft te denken over wat je kookt, maar dat er een boekje klaarligt met lekkere, gezonde en vooral makkelijke, snelle recepten.

Nou… als je op mij lijkt dan klinkt dat als muziek in je oren.

Vorige week vertelde Nicole, een cursiste in onze NLP Master Practitioneropleiding, dat ze het heft in eigen handen neemt. De nieuwe kennis die ze heeft door de NLP-trainingen zet ze in voor een ontspannen vakantie.
Ze gaat nu alvast een vakantiekookboekje samenstellen, zodat de vraag over ‘wat eten we nu weer vandaag’ in de vakantie helemaal geen tijd meer kost. Een nieuwe, voor haar betere strategie!

Ik werd gelijk enthousiast. Marga, onze intern coördinator, hormooncoach én receptengoeroe, heb ik erbij betrokken en zij werd ook gelijk enthousiast. We hebben voor onszelf recepten gebundeld en zo ontstond ook ons eigen kookboekje in een mum van tijd.

15 simpele recepten voor een lekkere vakantie

Lekker, makkelijk, snel én efficiënt. En overwegend gezond, zodat ik ook fit blijf in de vakantie. Ook handig. 🙂
Dank je wel Nicole voor je inspiratie!

Naast het enthousiasme voel ik ook ontroering. Mensen gaan door persoonlijke ontwikkeling hun leven anders en makkelijker inrichten. Aan de buitenkant lijkt het maar een kookboekje, maar er zit zoveel meer achter. Dit is precies wat NLP je oplevert.

  • Je leert het heft in eigen handen te nemen.
  • Naar jezelf te kijken en zo te ontdekken wat goed voor je werkt en wat niet.
  • Je ontdekt en richt je op wat je wèl wilt, in verbinding met jezelf.
  • Je leert hoe je doelen makkelijker en efficiënter kunt bereiken
  • Hoe je jezelf en anderen enthousiasmeert en in beweging zet.
  • Je leert hoe het komt dat anderen dingen efficiënter aanpakken, welke strategie zij gebruiken en hoe jij dit ook in kunt zetten, als je dat zou willen.
  • En last but not least, je deelt met medecursisten en trainers wat er in je leven speelt, zodat je elkaar optimaal kunt steunen en van elkaar kunt leren. Want, oh wat zijn er vaak makkelijkere manieren waar jijzelf nooit opgekomen was en die zo handig zijn. Je leert de kunst van afkijken zeg maar. 😉

En natuurlijk is het super leuk om ideeën te delen….. dus…
Nieuwsgierig naar ons kookboekje? We delen het met heel veel plezier.

Hier kun je ’t kookboekje downloaden.

Geniet van de inspiratie, bekijk welke recepten jou aanspreken en vul ze aan met je eigen lekkere recepten. En natuurlijk vinden we het echt tof als je jouw favoriete recept weer met ons deelt.

Wil je meer weten over NLP? Neem contact met ons op voor een gratis informatief gesprek of bezoek onze NLP informatie/inspiratieavond.

Enthousiaste groet, ook namens Marga!

Sabine

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.